AL PACINO

ajax

Primus registratum
AL PACINO

NUK MA MERR MENJA SE KA NDONJE SI AL PACINO. MBRETI HOLLIVUDIT.PO NUK BESONI SHKONI E PYETNI TONI MONTANA DHE MICHEL PFEIFER FORCA HOLLANDA...

AL PACINO

Forumium praecox
Re: AL PACINO

qa bohet kshu, nuk esht asnji qe esht fans .Alpacinos qa bohet kshu mor, qa bohet,Ku jetoni ju, o njerez ne cilin shtet boh. booooh ky eshte krim mor ky esht skandal.

VitoCorleone

Primus registratum

Nder aktoret me te medhenj e mrekullueshem qe ka pasur e ka Kinematografia boterore.
I pazevendsushem,mrekullueshem !!!!!!!!!!!!11
Al Pacino nje aktor qe me te vertete ka nje kariere jashtyakonisht te sukseshme dhe te madhe ka luajtur ne shume filma dhe ne secilin film ka qene i mrekullueshem,ne gjithe filmat qe i kam pare te Pacinos roli i tij ne film ka qene shume i pershtatur me pamjen fiyike tij.
Nder rolet me te mrekulleshme jane :
Michael Corleone - Godfather
Tonny Montana - Scarface
Carlitos - Carlito's way
Heat
etj etj shume ............

albanian_girl

Primus registratum

Al Pacino eshte aktor i mrekullueshem. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Boby

Primus registratum

Al Pacino eshte aktori im i preferuar.I pershtatet cdo roli qe luan dhe edhe nese filmi seshte ndonje gje e vecante,ai e kthen ne nje mbrekulli.

Sokol saliu

Primus registratum

Kam stjudiuar edhe une per aktor dhe desha te le prane te madhit AL PACINO respektin tim te plote.
Emri i tij do ngelet perjete si nje nga figurat me te medha te kinematografise boterore.
Roli i tij me i madh pa pike diskutime eshte tek <Arome Gruaje>,film i cili i dhuroi te vetmin cmim OSKAR

Guest

Me pelqen shume sidomos tek filmi HEAT ku ka luajtur bashke me De Niron e ka qare ate film nga fillimi e deri ne fund ...
Eshte i vecante e pelqej
pacino%20pic%2012.jpg

the gimp

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vini:
[qb] Kush e gjen cfare i thote maces (tomit) ne "Scent of a Woman" para se te ikte? [/qb]
tomster,come here boy,. . .remember,when in doubt,fu*ck!