qa bohet kshu, nuk esht asnji qe esht fans .Alpacinos qa bohet kshu mor, qa bohet,Ku jetoni ju, o njerez ne cilin shtet boh. booooh ky eshte krim mor ky esht skandal.
Nder aktoret me te medhenj e mrekullueshem qe ka pasur e ka Kinematografia boterore.
I pazevendsushem,mrekullueshem !!!!!!!!!!!!11
Al Pacino nje aktor qe me te vertete ka nje kariere jashtyakonisht te sukseshme dhe te madhe ka luajtur ne shume filma dhe ne secilin film ka qene i mrekullueshem,ne gjithe filmat qe i kam pare te Pacinos roli i tij ne film ka qene shume i pershtatur me pamjen fiyike tij.
Nder rolet me te mrekulleshme jane :
Michael Corleone - Godfather
Tonny Montana - Scarface
Carlitos - Carlito's way
Heat
etj etj shume ............
Al Pacino eshte aktor i mrekullueshem. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam stjudiuar edhe une per aktor dhe desha te le prane te madhit AL PACINO respektin tim te plote.
Emri i tij do ngelet perjete si nje nga figurat me te medha te kinematografise boterore.
Roli i tij me i madh pa pike diskutime eshte tek <Arome Gruaje>,film i cili i dhuroi te vetmin cmim OSKAR
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.