adobe photoshop

kissemissan

Primus registratum
adobe photoshop

kam kerkuar gjith andej per kete program
A mund te me tregoj njeri se ku mund ta shkarkoj si dhe pak informacion per perdorimin e sakte te keti programi
A ekziston nje program me i vlefshem se ky per te rregulluar fotografit??
Ju lutem me ndihmoni
......

el_che

Primus registratum
Re: adobe photoshop

Pershendetje abba
Adobe Photoshop eshe nje program i familes se ADOBE, e cila sherben per prekjen edhe rregullimin e fotografive. Edhe shume i mire dhe perdoret nga i gjithe artdesigners. Per me shume informacione duhet te shkosh te siti i adobe: http://www.adobe.com dhe aty gjen gjithcka. Nqse don programin me email nuk mund te ta dergoj pasi eshte file i madh

TEO

Primus registratum

E dashur shoqja Suedeze. Programin e kam une nqs e do me thuaj te ta vej ne ndonje vend ta besh download. Si punon ta shpjegojne te tjeret se s'kam kohe tani se jam ne shkolle. Programe te tjera ka plot por zakonisht njerezit preferojne kete. Gjithashtu kam dhe Adobe Illustrator.

Pra nqs do
Adobe Photoshop 7.0 ose
Adobe Illustrator 10.0

shkruaj ketu dhe merremi vesh me PM.

Besnik Bleta

Forumium praecox

Mos harro që Photoshop qarkullon nën të drejta autori!
Nëse nuk ke ndërmend të paguash, (nënkuptoj blerjen e Photoshop-it), shih së pari GIMP, freeware, në www.gimp.org, prej ku edhe mund ta shkarkosh dhe ta japësh ku të duash, pa cënuar asnjë të drejtë autori.

Admirali

Primus registratum

Mund tju jap link qe kane programe cfare te doni, por nuk mund ti postoj ketu, pasi eshte kunder rregullave te Albforumit ,No Warez, me kontaktoni me email ne admiralius@yahoo.com qe tju jap ca adresa sitesh warez ku mund te merrni cfaredo lloj programi qe deshironi.