Acrobat->to->MS Word, dhe jo RTF gjysmak

une_une

Primus registratum
Acrobat->to->MS Word, dhe jo RTF gjysmak

Si?

Kush Program?

Sa Ben? Single User License?

Alternativa te Tjera?
*** Ka alternativa te tjera qe mund te mos jene me te mira por bejne punen qe dua une?

Speed and Batching?

Limitations?

-------------------------------
Kam nje mal me technical datasheets dhe perdorja Query Index (duke ndertuar index me perpara) brenda Adobe Acrobat por me MS Word mund te bej me teper. Mund te i veme faqet e konvertuara ne SQL Server dhe te i kemi ne forma me precize per cfare duhen dhe jo salltanet Adobe qe na i shpifi. He dini ndonje alternative?

Guest
Re: Acrobat->to->MS Word, dhe jo RTF gjysmak

e ca the ti se nk kuptova gje une /pf/images/graemlins/frown.gif

lor

Primus registratum

Nën windows mund të përdorësh Ghostscript por, për volume të mëdhenj çon sistemin në crash. Rruga tjetër, shko tek siti i Adobe, ka një adresë email (nuk e di nëse vazhdon akoma të funksionojë) dhe dërgoi file .pdf: ata të kthejnë via email file të konvertuar në .txt.

Dhe e fundit, Linux: mjafton një komandë e vetme:

pdftotext emri_file.pdf

dhe ke gati file .txt, po deshe i shton dhe nje script te thjeshte python apo ne çfaredo gjuhe tjeter, ne menyre qe te nxjerresh jashte vetem informacionet qe deshiron, apo t'i sistemosh si te duash, dhe jep komanden:

pdftotext emri_file.pdf | scripti_yt.py > rezultati.txt

Nga tekst ne .doc nuk besoj qe ka nevoje per ndonje program te veçante :))

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lor:
[qb] Nën windows mund të përdorësh Ghostscript por, për volume të mëdhenj çon sistemin në crash. Rruga tjetër, shko tek siti i Adobe, ka një adresë email (nuk e di nëse vazhdon akoma të funksionojë) dhe dërgoi file .pdf: ata të kthejnë via email file të konvertuar në .txt.

Dhe e fundit, Linux: mjafton një komandë e vetme:

pdftotext emri_file.pdf

dhe ke gati file .txt, po deshe i shton dhe nje script te thjeshte python apo ne çfaredo gjuhe tjeter, ne menyre qe te nxjerresh jashte vetem informacionet qe deshiron, apo t'i sistemosh si te duash, dhe jep komanden:

pdftotext emri_file.pdf | scripti_yt.py > rezultati.txt

Nga tekst ne .doc nuk besoj qe ka nevoje per ndonje program te veçante :)) [/qb]
Hej high-droge linux people jo text! Jo text. As RTF (Adboe lejon konversion ne PDF->RTF) por better RTF or MS DOC.

lor

Primus registratum

OK, Shadow of Self

Provo këtë program; midis përshkrimeve të funksioneve lexohet:

• Convert PDF to JPEG, TIFF, BMP, PCX formats
• Convert PDF to text
• Convert PDF to HTML and Word DOC conversion

Më vjen keq, por në këtë moment nuk kam një Windows nën dorë për t'a provuar!

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lor:
[qb] OK, Shadow of Self

Provo këtë program; midis përshkrimeve të funksioneve lexohet:

• Convert PDF to JPEG, TIFF, BMP, PCX formats
• Convert PDF to text
• Convert PDF to HTML and Word DOC conversion

Më vjen keq, por në këtë moment nuk kam një Windows nën dorë për t'a provuar! [/qb]
FAleminderit! Shume Faleminderit!