A+

Sulo_Kapedani

Primus registratum
A+

Te nderuar shoke e shoqe

Kush nga ju e ka mare kete certifikate dhe kush mund te me thote ndonje tutorial per kete?

Shnet e te mira
RReBeLii

ladio

Primus registratum
Re: A+

Une nuk e kam marre por do e sugjeroja CD interaktive nga LearnKey per A+
[8 Sessions - 24 Hours of Interactive Training]
Pasi ti mbarosh ato do kesh nje ide shume te mire. Pastaj thjesht mund te gjesh shume training materials ne internet duke kerkuar tek google. Po munde te marresh edhe Training CDs nga CBT Nuggets do jete klas.

Cheers

Sulo_Kapedani

Primus registratum

I nderuar Mysterious

Te faleminderit per sygjerimin.Une kam nje tutorial shume te mire nga SYBEX per A+ por pyeta se mos ka ndonjeri ndonje tjeter per ti krahasuar.
Sa per Cd nuk kam por nuk kam ndermend te blej ndonje:) nese e gjej ne internet ok /pf/images/graemlins/smile.gif

Shendet
RReBeLii

ladio

Primus registratum

Per mendimin tim SYBEX eshte kot. Jo se i ka librat te keqij por i ka shume te thjeshte si per fillore. Edhe duke krahasuar provimin me ato qe ka ne liber, ndryshimi eshte jashtzakonisht i madh. Une kam bere tre provime te microsoft edhe ato qe ishin ne librat e Sybex as qe nuk te hynin ne pune fare, megjithese per njohuri te pergjithshme jane mire.

Ato CD e learnkey jane rreth 1.8 GB. Mund ti gjesh falas ne internet ose ne ndonje P2P program. Une zakonisht perdor eMule dhe eshte shume i mire. Megjithse ato ta garantojne provimin, per mendimin tim nuk jane tamam (ne qofte se do me mesuar dhe jo vetem te marresh provimin). Nuk e di per provimin A+, por ato te Microsoft jane shume te veshtira edhe ato ca degjon neper CD dhe ato qe lexon neper libra nuk jane shume te mjaftueshme. Gjeja me e mire qe te besh eshte te gjesh ca shembuj reale pyetjesh te provimit qe ta kesh idene se si do jene pyetjet dhe ta dish natyren e tyre.

Te uroj fat ne provim!!!
cheers

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Ndofta eshte ashtu si thua ti per Sybex por une sjam fut ne ndonje test deri tani keshtuqe po e provoj kete liber per A+ njehere. Pastaj mvaret nga natyra e testit.
Sa per LearnKey sgjeta asgje tek Kazaa /pf/images/graemlins/frown.gif

Shendet
RReBeLii

ladio

Primus registratum

ma jep email te te dergoj shembuj pyetjesh dhe nje study guide /pf/images/graemlins/wink.gif

cheers