A studion kush per MBA?

Albsniper

Primus registratum
A studion kush per MBA?

Po kerkoj te kontaktoj me studente qe po studiojne per MBA ne SHBA apo ne Evrope? Une po aplikoj kete vit dhe cdo sugjerim apo keshille do te ishte i mireseardhur.

Pershendetje dhe faleminderit.

grace

Primus registratum
Re: A studion kush per MBA?

Me gjithe qejf (rreth Britanise)!

Cfare informacionesh/drejtimesh te duhen, me saktesisht??

dirty vegas

Primus registratum

Informacion fantastik per MBA do gjesh te www.businessweek.com (b-schools). Aty ke informacion per 300 shkollat me te mira ne USA/Bote si dhe statistika per studentet, jeten shkollore dhe pas-shkollore. Gjithashtu ka edhe forume ku mund te komunikosh direkt me plot te tjere qe sapo jan pranu neper shkollat qe do me ndjek/je pranu ti.

Mu me ka hy shume ne pune. ...edhe une filloj MBA kete shtator.

Darien

Primus registratum

unë e mbarova para një viti
bëj pyetje konkrete e do mundohem të të jap përgjigje që hyjnë në punë /pf/images/graemlins/smile.gif

një vend tjetër ku mund të gjeni informacion
http://www.gmat.org/

dirty vegas

Primus registratum

Darien, ne ca perqendrimi e mbarove MBA dhe si ishin prespektivat per pune kur dole nga shkolla?

Darien

Primus registratum

Concentrations: Information Technology, E-Commerce, Finance, Strategy

unë mbarova në kohën më të keqe, shkolla ime pati gjysmën e numrit të zakonshëm të kompanive që erdhën për intervista "on campus", megjithatë nuk ishte shumë keq

unë isha në punë gjatë shkollës dhe nuk më interesonte 'consulting' po e kisha një variant në atë drejtim; vazhdoj të shoh mundësi të ndryshme që i dërgon qendra e karrierës (career opportunities center) e shkollës, po nuk kam patur interes se nuk janë në vende që më pëlqejnë; po nuk pate naze për vendin, e ke më kollaj
/pf/images/graemlins/smile.gif

free_bird

Primus registratum

une po mundohem te bej nje specializim te tille ketu ne shqiperi mirepo deshiroj ta le edhe te rinis nje te ri jashte vendit per arsyet e mia personale. nuk e di po besoj se dy veta jane me mire sesa nje dhe tre me mire sesa dy. nese ndonjeri eshte i interesuar....atehere te shkembejme ndonje informacion

dirty vegas

Primus registratum

Zogu i lir, kam ne shtepi paketa informacioni me formular aplikimi per MBA nga keto universitete/kolegje:

University of Illinois Urbana-Champaign
Washington University, St. Louis Mizuri.
Roland's College, Orlando Florida
Clark University, Uster Masacusets
Syracuse University, Syracuse NY
Hawaii Pacific University, Hawaii

po tu deshen, me dergo adresen me mesazh privat ti postoj.