A mendoni se nje investitor i huaj duhet te investoje ne Shqiperi?

D

DELFINCE

Guest
A mendoni se nje investitor i huaj duhet te investoje ne Shqiperi?

Pershendetje te gjitheve!

Une jam nje shqiptare e Maqedonise dhe dua te hap nje dege te biznesit tim ne Shqiperi. Ju lutemi a mund te me ndihmoni duke me dhene disa informacione rreth situates aktuale te tregut dhe ekonomise Shqiptare?

Bialvi

Primus registratum
Re: A mendoni se nje investitor i huaj duhet te investoje ne Shqiperi?

Pershendetje

Aktualisht Shqiperia eshte nje treg mjaft atraktiv per shume investitor te huaj. Vetem per vitin 2010 jane aprovuar shume projekte ne fushen e energjitikes, urbanistikes dhe turizmit (mesa inf kam une).
Mendoj se viti 2010 do te jete nje vit shume i mbare per ekonomine dhe tregtine shqiptare.

Pra une do tu keshilloja te provonit te hapnit nje dege te biznesit tuaj ne SHqiperi.

D

DELFINCE

Guest

Pershendetje!

Shume faleminderit per sugjerimin tuaj.

Po persa i perket punonjesve?

A mund te me thoni se ku duhet te drejtohem per te gjetur nje staf te kualifikuar?????

D

DELFINCE

Guest

Shume faleminderit StillM per informacionin.

Kjo eshte e vetmja Agjenci punesimi ne Shqiperi?

Doja te te pyesja nese i keni provuar sherbimet e kesa Agjencie?

Do ju isha shume mirenjohese nese do me kthenit ne pergjigje.

VIAL

Primus registratum

Pershendetje

Une do ju sygjeroja te punonit me Agjenci Punesimi pasi realisht ju gjejne stafin qe ju kerkoni.

Persa i perket ANDE-LM agjenci une nuk e njoh por pash web e tyre dhe ndoshta ia vlen ti kontaktosh pasi ofronin nje shumllojshmeri pozicionesh vakante dhe sherbime te tjera.
Ju uroj fat.

Artan Xhoka

Primus registratum

Une me thene te drejten kam provuar ne agjensi punesimi , dhe kam gjetur disi sherbime por per kete te fundit kam degjuar vetem llafe te keqija. Nuk e di sa eshte e vertete por thone qe per tu punesuar jashte vendit te marrin leket dhe te mbajne per nje kohe te gjate ne pritje. Keshtu kane bere edhe disa agjensi te tjera. Kini kujdes.

policia

Forumium maestatis

une them te vish vete ne shqiperi, te njohesh tregun , cmimet, te njohesh ca gjera nga afer, te kuptosh mentalitetin e shqiptareve, te flasesh me biznesmen, te kesh ndonje te njohur qe i beson kendej, te mendohesh mire, te matesh shume...
njoftimet per punesim mund ti nxjerresh kudo, mjafton te caktosh kriteret dhe ti intervistosh vete...

MURATINI

Primus registratum

Gjithsesi une nuk mund te them se si eshte tregu por mund te them se eshte ne nje nivel ku kerkesa per pune eshte e lare dhe njerzit kane nevoje per te.Por persa i perkete investimeve une do te thoja se duhet te shikosh me shume anen ligjore dhe zbatimin e ligjit qe parat qe ti do te investosh te te mos humbasin ne doren e fshehte te trgut
smile.gif
Por gjithashtu une doja ta shtoja se funksionimi i nje kompanie te mos kete nje organizimi sic e kan shumica e kompanive shqiptare,por nje manaxhim qe vendos bazat e veta mbi nje sistem organizative ku marketingu, menaxhimi, financa jane pjese e kompanis tende,atehere departamentin e burimeve njerzore mund ta gjeshe shume mire neper kompani te ndryshme qe jane te specailizuara per kete qellim por me nje eksperienc te limituara ne krahasim me vendet e zhvilluar,ku mund te gjeni shume te tregun e shqiperis.

MURATINI

Primus registratum
Si mendoni ju cila eshte agjensia me e mire e punesimit,sot per sot ne Shqiperi?

Si mendoni ju cila eshte agjensia me e mire e punesimit,sot per sot ne Shqiperi?