Re: A jane shqiptaret racist?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Racist Te jesh eshte cdo sekond te jetes qe e kalone te Mendosh Shqip Te Flasesh Shqip dhe te Veprosh Shqip.Quditem Shqiptaret ne asnje vend te botes nuk respektohen Pse!??.Ndersa ne vendet Shqiptare ne Shqiptaret i presim Te huajte me lule e dhurata bujaria Shqiptare po veq te jemi bujare ndermjet njeri tjetrit e jo per te huaj.Gjdo i huaje ne Bote eshte racist per vendin ku Jetone.!!
[/ QUOTE ]Jam dakort deri diku me ty,me thuaj nqse nuk te kam kuptuar drejte:ti thua qe duhet te flasim shqip, mendojme shqip, veprojme shqiptarçe. Te njejten gje mendoj dhe une por nqse jeta na e ka sjelle te jetojme jashte vendit tone,nqofte se flasim shqip,asnjeri nuk do na kuptoje dhe nuk mund te perparojme vetem me nje gjuhe ne xhep. Nqofte se ne sillemi mire me njeri tjetrin(mua kjo nuk me duket e vertete) pse nuk duhet te sillemi mire me te huajt?Edhe ata jane si ne. Ka edhe te mire ka edhe te keqinj.Une respektoj njesoj si shqiptaret ashtu dhe miqte e huaj ose komshinjte ose koleget e punes,nuk me intereson raca.Para zotit jemi te gjithe njesoj.Para vdekjes jemi te gjithe njesoj.Me duket shenje inferioriteti racizmi.Une jam akoma tek vitet 60

edhe pse nuk kisha lindur akoma Peace & Love /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
[/ QUOTE ]
qenke frymzuar shume nga Lenon me (IMAGINE)