A duhet te largohet Nano pas ngjarjeve te fundit?

Elsi

Forumium praecox
A duhet te largohet Nano pas ngjarjeve te fundit?

Sic jeni vene ne dijeni te gjithe, Z. Kryeminister, gjate dites se zise kombetare, ne nderim te te vdekurve, nxenesve kosovare, ne Fushe-Arrez, ka kaluar caste te kendshme ne nje Buzuk ne Selanik. Kjo ngjarje, qe eshte pasqyruar ne shume media greke dhe shqiptare, e sidomos ne Tv Klan, eshte pasuar nga nje deklarate qe ka bere sot Kryeministri Nano, ku ai thote se: "...une nuk kam bere as me shume e as me pak se sa ajo qe kane bere dhe bejne studentet kosovare e profesoret e tyre..." pak a shume. Une personalisht shoh nje arrogance te paimagjinueshme, por cka eshte me e rendesishme, nje amoralitet te pakufi. Ju lutem, jepni opinionet tuaja. Une personalisht mendoj se ai duhet te jape doreheqjen; kjo qe ndodhi eshte e tepert, dhe per me teper, eshte e perseritur (kujtoni 9 janarin).

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: A duhet te largohet Nano pas ngjarjeve te fundit?

Kjo pyetje më duket si pakuptim pasi Tosi as nuk duhet të merrej më me politikë por me krim! Një i burgosur për krime ordinere (vjedhje e ndihmave) nuk duhet më të futet në politikë edhe sikur akuzat të ishin të pa-vërteta!
Kjo mostër ½ metri duhet zhduk me soj!
smash.gif

drenicaku

Primus registratum

s'pari nuk deshta te them asgje por nuk muj durova.
Nano eshte nje grek. greket jane nder armiqet me te mdhoj te popullit tone. keshtuqe kur populli yne humbe njerz apo dicka me vlere atehere armiqet tone festoin, keshtu qe per nanon te shkoj e te festoi mbytjen e nxensve shqiptar te malisheves te cilet shkuan ne shqiperi per te vizituar ate pjes te atedheut tone, eshte normale. kjo veper e nanos nuk me bon te quditem aspak. eshte veshtir te besoi faktin se nje numer i madh i shqiptarve e perkrahin ate mute!!!!!!!!

Buburreci

Primus registratum

Ah more Alibaba ai nuk e jep doreheqjen per akuza me te medhaja si vjedhja e votave (mos te themi edhe e lekeve) e jo me ta jape per nje vajtje ne buzuk me syze dielli.

Elsi

Forumium praecox

Kam pershtypjen se qendron ndryshe puna, kesaj rradhe kjo qe ka bere ka lene shije shume te keqe tek te gjithe shqiptaret. Edhe ata qe e admirojne ate njeri, megjithese e kane te veshtire, prape thone qe nuk ka bere mire, ose mundohen ta nxjerrin te palare me arsyetime te tipit "ia kane futur atij, nuk eshte e vertete" etj etj. Kjo qe beri eshte e pafalshme sepse eshte e perseritur. Ai per 9 janarin beri sikur kerkoi falje, dhe tani e perseriti, duke e mbrojtur kete me nje arrogance te papare. Ai njeri duhet te jape doreheqjen. Levizja Mjaft! do te organizoje nje proteste se shpejti ku do te kerkoje doreheqjen e kryeministrit.

personazh

Valoris scriptorum

ka 5 tema per largimin e Nanos vetem ne kete faqe.

kjo mbyllet!