?????

Eri

Primus registratum
?????

Pershendetje....

Kisha nje problem dhe shpresoj te gjej ndonje zgjidhje ketu midis miqsh.Ne fillim kur instalova Divx perdora nje version trial dhe une harrova qe ti vendos crack per ta bere te vlefshem...keshtu qe ai me skadoi. Tani sa here qe fik kompjuterin (edhe pse kam vendosur nje version te plote te divx) dhe e ndez prap dhe perdor divx me thote gjithmone qe ka skaduar. Mua me duhet ta disinstaloj dhe pastaj ta riinstaloj qe ta perdor.
E njejta gje me ndodhe edhe me NeroBurning...por kete rradhe Neron e kam te plote se ma kane sjell kur kam blere shkruesin e cd-ve...plus qe mesazhi qe me nxjerr tek Nero eshte se duhet te kem kujdes se mos ndoshta sistemin e kam me virus ose se mos kam ndonje gje te prishur keshtu qe edhe me Neron me duhet ta disinstaloj dhe pastaj ta riinstaloj per ta perdorur...por me tu fikur kompjuteri dhe pasi ndizet perseri atehere...me duhet te bej gjithcka nga fillimi....

Nqs ndonjeri ka ndonje zgjidhje...eshte i lutur te me ndihmoj...

P.S. Per mendimin tuar eshte me i mire nje laptop DELL INSPIRON apo TOSHIBA SATELLITE me te njejtat karakteristika....

Pershendetje....

shqipe

Primus registratum
Re: ?????

sa per te paren nuk di te pergjigjem sepse nuk e di si jan ber instalimet dhe disinstalimet ose duhen pare mos ka ngelur - me siguri - ndonji file e programeve te disinstaluara qe munden te pastrohen nga regjistri i sistemit (nqs nuk e njeh lere mos e prek se ben hatane). megjithate meqe te permend viruset nuk eshte keq te besh nji pastrim gjeneral ndaj viruseve.

sa per te dyten, nga keta dy komputera me te njejtat karakteristika zgjidh ate qe kushton me pak. nese kan cmime te ngjashme merre Toshiba. (me pelqejne me shume dhe ofron kushte me te mira garancie) sido qe te jete zgjidh ate qe kushton me pak /pf/images/graemlins/wink.gif

Faust

Primus registratum
Re: ?????

Persa i perket Nerro burning rom ka mundesi te jete demtuar gjate perdorimit ndonje file i programit ose sic me ndodhi mua virus pin.fi apo nje dicka e tille.Kontrollo dhe memorien RAM se mos nuk punon mire.
Pershendetje Shqipe By Deep_Dark!!!