3d studio max

rinigjon

Primus registratum
3d studio max

a din dikush ndonje web site per te shkarkuar libra dhe tutoriale per kete program falas?

gezim lame

Primus registratum
Re: 3d studio max

ah e perdor 3d studio max..... /pf/images/graemlins/smile.gif
para ca kohesh une mora materiale ne nje adrese qe eshte si puna e kazaa, Ares e ka emrin

per cfare je i interesuar per bloqe te gatshme 3-dim. apo vetem per bitmaps.....

engjelli

Forumium praecox

si blloqe te gatshme???

une jam i interesuar per gjerat fillistare... pershmebull: si upload nje foto te formatit jpg dhe ta editosh ne 3DS Max dhe si te exportosh nje foto ne jpg ose gif etj...

pastaj dhe... gjera tre dimensionale

gezim lame

Primus registratum

te them te drejten per krijime te skenave 3 dimensionale, varet ne c'fushe eshte perdorimi, po marrim psh rastin e ndonje objketi tip pallati, jane blloqe te gatshme per gjelberimin(peme shkurre), mund te vendosesh edhe njerez ose makina te gatshme, nuk ke pse t'i ndertosh as me 3dmax ose me ndonje program tjeter vizatimi qofte edhe te Autodesk-ut....

edhe per librarite e materialeve eshte e mire qe te gjenden jo vetem jpeg ose bitmap files por materiale te krijuara se te shkurtojne pune ne dhenien e materialeve modeleve(pasi kane te gatshme reflektimin, shkelqeimin, etj etj)

me vika mire qe dolen ca perdorues te 3dmax... /pf/images/graemlins/smile.gif

eden per cfare e perdor 3dmax-in dhe ke variant ke...

per vete e perdor vetem per materializime, dhenie dritash, backgroundi dhe ndonje animacion te vogel...

gjithe vizatimet i bej ne nje progam tjeter te Autodesk dhe ka mundesi vendosjeje te njelinku direkt me 3dmax........

personalisht ne fakt kam gjetur me rehati tek 3dViz eshte e njejte me 3dmax vec me duket se ka me pak mundesi animacionesh... po kush e vret mendjen s'me duhet per ndonje "Toy Story"

engjelli

Forumium praecox

une kam nja dy muaj qe smerrem me 3DS Max se me ishte prishur kompjuteri. Dhe une jam fillestar ne ate program...
Ate program kam qejf ta perdor per gjera 3 dimensionale dhe drite.

ciao

P.S ku ti gjej ato blloqet?

rinigjon

Primus registratum

a din dikush ndonje web site per te shkarkuar libra per 3ds max dhe tutoriale falas ?????