20 pyetjet më idiote në yahoo answers
</p>
<p class="wp-caption-text">Yahoo Answers</p>
E dijmë sigurisht se vizitorët tanë përveç artikujve që janë mësuar të i shohin në faqen tonë, dëshirojnë edhe të qeshen sadopak.</p>
Në këtë artikull do keni top 20 pyetjet më idiote të bëra në yahoo answers. Pregadituni të qesheni
.</p>
1. Kthimi prapa
“E shita veturën time të vetme për të mbledhur para që të blej gaz për makinën time, por tani gazi është më lirë. Si t’a kthej prapa makinën time”?</p>
2.Është i bllokuar Caps-Looku?
“SI TË E MBYLL CAPS-LOOKUN. AKSIDENTALISHT E KAM NDEZUR DJE DHE NUK DI SE SI TA KTHEJ PRAP NË GJENDJEN E MËPARSHME.”</p>
3.Leximi i kredit kartelës
“Desha të shoh nëse kompjuteri im lexon kredit kartelën time, kështu që e futa atë në CD-ROOM dhe ajo më ngeli brenda, si ta rimarr?” </p>
4.Mousi s’bën
“Mousi im ndalon së punuari sa herë që e largoj(zgjoj lartë) nga tabela, pse ndodh kjo? nuk është faji i sistemit operativ. Kam linux dhe vista e me të dyjat nuk bën, kështu që nuk kanë faj driverat”</p>
5.Vështirësi teknike
“Më kanë kërkuar që të shkruaj një aplikacion me dorëshkrimin tim…? ekziston ndonjë program në kompjuter që do e bënte këtë për mua? Gjithashtu më kërkojnë ide origjinale. njihni ndonjë?”</p>
6.Gjithçka rreth detalit
“E kam një detyrë rreth kompjuterit..Cilat janë detajet e parëndësishme rreth kompjuterit?</p>
7.Dasmë e panjohur
“A jam i martuar në cilindo shtet? A jam divorcuar?</p>
8.Pyetje “interesante”
“Ku mund të blej një kavanozë të madhe me gjalpë të kikirikave?”</p>
9.Për fruta
“I kam ngrënë dy mandarina të tëra për 2 orë. Çfarë do ndodhë me mua?”</p>
10.Mundësi të trashjes
“Si mund të bëhem i trashë? Dua të dukem mirë deri në fund të vitit?”</p>
11.Gjueti pjeprash
“Unë kam menduar se pjepri është shtazë!? unë kam menduar se pjepëri është shtazë që rritet në Arizonë, por dje shkova në shoping dhe pash mishin e tyre në shitje. dhe thashë oh po do e provoj, por kur e mora nuk ishte pjepër, por një frut me të verdhë e të gjelbër. Ç’po ndodh me këtë?”</p>
12.Hej, voglushe
“Si formohet një bebe?”</p>
13.Pyetje akademike
“Pse ekzistojnë shkollat? Kanë ndonjë qëllim?”</p>
14.Ç’thotë ligji?
“Është ilegale që ta emëroj një qen sipas emrit të një filmi?”</p>
15.I humbur në hapsirë
“Cili është vendi më i mirë për të bërë pyetje online? Mendoj, ose ndonjë forum në yahoo answers?”</p>
16.Problem matematikor
“Ekziston ndonjë mundësi për 2+2=5?”</p>
17. Ndjenjat “Sandwichoze”
“Ekziston ndonjë mundësi që të ndjihesh si sandwich?”</p>
18.Rreth kësaj droge
“Si bëni pyetje në Yahoo Answers?”</p>
19.Shqiptim
“Si e shqiptoni government(qeveria)?”</p>
20.Problem breshkash
U kafshova nga një breshkë kur isha i ri, mund të pij akoma lëng portokallësh?</p>
Këto ishin 20 pyetjet më idiote në yahoo answers. Unë s’po ndalem së qeshuri. Artikulli është i përkthyer dhe përshtatur nga unë. Marrë nga pcworld.com</p>
Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eshqiperia.com/?p=910
</p>

<p class="wp-caption-text">Yahoo Answers</p>
E dijmë sigurisht se vizitorët tanë përveç artikujve që janë mësuar të i shohin në faqen tonë, dëshirojnë edhe të qeshen sadopak.</p>
Në këtë artikull do keni top 20 pyetjet më idiote të bëra në yahoo answers. Pregadituni të qesheni

1. Kthimi prapa
“E shita veturën time të vetme për të mbledhur para që të blej gaz për makinën time, por tani gazi është më lirë. Si t’a kthej prapa makinën time”?</p>
2.Është i bllokuar Caps-Looku?
“SI TË E MBYLL CAPS-LOOKUN. AKSIDENTALISHT E KAM NDEZUR DJE DHE NUK DI SE SI TA KTHEJ PRAP NË GJENDJEN E MËPARSHME.”</p>
3.Leximi i kredit kartelës
“Desha të shoh nëse kompjuteri im lexon kredit kartelën time, kështu që e futa atë në CD-ROOM dhe ajo më ngeli brenda, si ta rimarr?” </p>
4.Mousi s’bën
“Mousi im ndalon së punuari sa herë që e largoj(zgjoj lartë) nga tabela, pse ndodh kjo? nuk është faji i sistemit operativ. Kam linux dhe vista e me të dyjat nuk bën, kështu që nuk kanë faj driverat”</p>
5.Vështirësi teknike
“Më kanë kërkuar që të shkruaj një aplikacion me dorëshkrimin tim…? ekziston ndonjë program në kompjuter që do e bënte këtë për mua? Gjithashtu më kërkojnë ide origjinale. njihni ndonjë?”</p>
6.Gjithçka rreth detalit
“E kam një detyrë rreth kompjuterit..Cilat janë detajet e parëndësishme rreth kompjuterit?</p>
7.Dasmë e panjohur
“A jam i martuar në cilindo shtet? A jam divorcuar?</p>
8.Pyetje “interesante”
“Ku mund të blej një kavanozë të madhe me gjalpë të kikirikave?”</p>
9.Për fruta
“I kam ngrënë dy mandarina të tëra për 2 orë. Çfarë do ndodhë me mua?”</p>
10.Mundësi të trashjes
“Si mund të bëhem i trashë? Dua të dukem mirë deri në fund të vitit?”</p>
11.Gjueti pjeprash
“Unë kam menduar se pjepri është shtazë!? unë kam menduar se pjepëri është shtazë që rritet në Arizonë, por dje shkova në shoping dhe pash mishin e tyre në shitje. dhe thashë oh po do e provoj, por kur e mora nuk ishte pjepër, por një frut me të verdhë e të gjelbër. Ç’po ndodh me këtë?”</p>
12.Hej, voglushe
“Si formohet një bebe?”</p>
13.Pyetje akademike
“Pse ekzistojnë shkollat? Kanë ndonjë qëllim?”</p>
14.Ç’thotë ligji?
“Është ilegale që ta emëroj një qen sipas emrit të një filmi?”</p>
15.I humbur në hapsirë
“Cili është vendi më i mirë për të bërë pyetje online? Mendoj, ose ndonjë forum në yahoo answers?”</p>
16.Problem matematikor
“Ekziston ndonjë mundësi për 2+2=5?”</p>
17. Ndjenjat “Sandwichoze”
“Ekziston ndonjë mundësi që të ndjihesh si sandwich?”</p>
18.Rreth kësaj droge
“Si bëni pyetje në Yahoo Answers?”</p>
19.Shqiptim
“Si e shqiptoni government(qeveria)?”</p>
20.Problem breshkash
U kafshova nga një breshkë kur isha i ri, mund të pij akoma lëng portokallësh?</p>
Këto ishin 20 pyetjet më idiote në yahoo answers. Unë s’po ndalem së qeshuri. Artikulli është i përkthyer dhe përshtatur nga unë. Marrë nga pcworld.com</p>
Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.eshqiperia.com/?p=910