1 Vjetori i Engjellit te LD-se

ladouce2005

Primus registratum
Re: 1 Vjetori i Engjellit te LD-se

jeni te gjithe shume te mirepritur dhe ju falenderojme familjarisht per urimet dhe fjalet e mira.
meqe baby O po meson shqipen si gjuhe te pare, sapo te filloje te lexoje, do e sjell tek keto faqet e mbushura me dashuri nga njerez qe dhe pse nuk e njohin akoma i duan te miren.
Baby O ju puc fort te gjitheve, dhe nese keni mundesi, jeni te ftuar ne festen e te premtes 17 dhjetor 2004.
per me teper informacion, kemi mesazhet personale /pf/images/graemlins/wink.gif

:kiss: per te gjithe

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Liv*:
[qb] :smash: :smash: e kam hap vete e para temen /pf/images/graemlins/laugh.gif
hapni syte ke ora /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene Blendo e bone telefonaten ti :book: [/qb]
Normalisht jam disa ore para teje,por ne te tilla situata po ta fal fitoren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gezuar Owen,edhe 100.
P.S,telefonata nuk u be pas disa problemeve me rrjetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

iii LD tbohem un mi godfather on line per bebin tat mi /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po bashke shifemi dhe me shpesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Diku, cuni im ka kerkesa standarti te larte shume

if you could make it, you're more than welcome
:devil:

Blendi, rrofsh per telefonaten se ishte surprize shume e kendshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Diku, cuni im ka kerkesa standarti te larte shume

Blendi, rrofsh per telefonaten se ishte surprize shume e kendshme /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Se mos jep numër telefoni ti që t'surprizojshim edhe ne të tjerët /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

thank-you-inside.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Diku, cuni im ka kerkesa standarti te larte shume

Blendi, rrofsh per telefonaten se ishte surprize shume e kendshme /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Se mos jep numër telefoni ti që t'surprizojshim edhe ne të tjerët /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
atij ja dhane numrin Liv* me shoqe e shoke :devil: pa n'a thene hic /pf/images/graemlins/smile.gif