lezeti i lojes aty asht..nuk fitohet gja /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe un te votova Kozet shpresoj ta fitosh, po pa me u ba miss radio chat 2005, ca perfitimesh ke? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
fmi sherr i vogel e fmi sherr i madh..apapapa. kurr nuk ndryshove maj.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Kozet, un voten ta dhashe(aty te ajo adresa q1 ke te firma), ishalla e fiton miss-in .
Don edhe rren ti?
Tesh rrena jeme ma e bukur per 1 prill ka kene kur kam ken e vogel (se tesh s'rrej ma /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam pas shtyp n'makin shkrimit n'at kohe nji telegram q1 njoftote dikend mbi nji testament per pasuni t'patundshme) se personi n'fjale u ankote se kishte t'aferm n'itali e i kishin dek qysh n'koh t'komunizmit e si kishin lan trashigimi. E kam shtyp identik si vishin telegramet prej italijet n'at kohe, saqi pat pyt edhe n'poste edhe se ka dallu kerkush.
E keqja e asaj rrenet asht se nji mori njerzsh e mori si t'vertete, e kur moren vesht se nuk ishte jan ba
:shrug:
Nji rren tjeter (prep kur kam kene e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam rregjistru 1 kasete per gjyshen teme me lajme simas qefit tem /pf/images/graemlins/laugh.gif e me intervale muzikore.
Kur m'kerkoj me i ndez radion i ndeza kaseten :tipsy:
At'her kam pas maru tuj qeshe, po tesh kur m'kujtohet se si u permallu ajo tuj ndi lajmet m'vjen ... prep me qesh kur mendoj sa fmi i poshter kam kene /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjyshja m'falte lek prej gzimit tuj ndi lajmet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tesh ti, bani me besu disi kolegt e tuj se asht u i ra shkurtim komunales ku punoni :-D [/qb]
Keka mir fort puna, s'fitoke gja /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga stellina:
[qb]lezeti i lojes aty asht..nuk fitohet gja /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe un te votova Kozet shpresoj ta fitosh, po pa me u ba miss radio chat 2005, ca perfitimesh ke? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
por dihet qe nuk e fitoj sepse kan met pak dite...deri me 3 votohet, e masanej jan ma te bukura italianet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I mecem ky gazetari kat skan than Nje ni ka nxjerre nje rren ne rus e kur ka mberrite ne Baqallek e ka besu vete rrenen e vet :lol:Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt maj meno per mire. te pakten neser kush rren thot: "Asht dita e rrenava" edhe myll muhabetin krejt thjesht.
Para disa vitesh pyta nje gazetar: Sa mire din me shkru aq shum gjana i thashe,sa i shprehun je". Pergjigjja e tij me pelqeu shum... Mjafton me te ec me rrena tha edhe i ke tana gjanat ma te lehta e rruget te hapuna para teje ne jete. [/qb]
t feston cdo dit at'here...hallall /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Po une qe rrej icik si shum lejohet me ardh ktu ??????????? [/qb]
konkursi ka maru tesh dy muj mar naqe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga elibubazheli:
[qb] O Kozete, une voten ta dhashe /pf/images/graemlins/laugh.gif , pak me vonese po s'ka gale. Po ti a po ma prezanton njat Brunellen maj se ishte allah-allah :devil: . [/qb]