1 prill. Kush e feston ktu?

stellina

Primus registratum
1 prill. Kush e feston ktu?

Kush e feston 1 prillin..dmth kush rren edhe si rren? du disa rrena te bukura qe ti baj neser ne pun kolegeve. /pf/images/graemlins/smile.gif

lule-bore

Primus registratum
Re: 1 prill. Kush e feston ktu?

Naqe per mua i prilli duhet me ken dita e te vertetave ,se 365 dite vetem rrena degjojm ah sikur te kishte vetem nje dite te vetme qe nga politika dhe gjithe ambienti qe na rrethon ta shikonim veten ne sy dhe te thonim per nje dite te vetme te verteatat per njeri tjetrin

stellina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/tongue.gif hajt maj meno per mire. te pakten neser kush rren thot: "Asht dita e rrenava" edhe myll muhabetin krejt thjesht.

Para disa vitesh pyta nje gazetar: Sa mire din me shkru aq shum gjana i thashe,sa i shprehun je". Pergjigjja e tij me pelqeu shum... Mjafton me te ec me rrena tha edhe i ke tana gjanat ma te lehta e rruget te hapuna para teje ne jete.

bebi

Primus registratum

Kozet, un voten ta dhashe(aty te ajo adresa q1 ke te firma), ishalla e fiton miss-in .
Don edhe rren ti?
Tesh rrena jeme ma e bukur per 1 prill ka kene kur kam ken e vogel (se tesh s'rrej ma /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam pas shtyp n'makin shkrimit n'at kohe nji telegram q1 njoftote dikend mbi nji testament per pasuni t'patundshme) se personi n'fjale u ankote se kishte t'aferm n'itali e i kishin dek qysh n'koh t'komunizmit e si kishin lan trashigimi. E kam shtyp identik si vishin telegramet prej italijet n'at kohe, saqi pat pyt edhe n'poste edhe se ka dallu kerkush.
E keqja e asaj rrenet asht se nji mori njerzsh e mori si t'vertete, e kur moren vesht se nuk ishte jan ba :mad:
:shrug:
Nji rren tjeter (prep kur kam kene e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam rregjistru 1 kasete per gjyshen teme me lajme simas qefit tem /pf/images/graemlins/laugh.gif e me intervale muzikore.
Kur m'kerkoj me i ndez radion i ndeza kaseten :tipsy:
At'her kam pas maru tuj qeshe, po tesh kur m'kujtohet se si u permallu ajo tuj ndi lajmet m'vjen ... prep me qesh kur mendoj sa fmi i poshter kam kene /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjyshja m'falte lek prej gzimit tuj ndi lajmet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tesh ti, bani me besu disi kolegt e tuj se asht u i ra shkurtim komunales ku punoni :-D

Princesha

Primus registratum

Edhe un te votova Kozet shpresoj ta fitosh, po pa me u ba miss radio chat 2005, ca perfitimesh ke? /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe un te votova Kozet shpresoj ta fitosh, po pa me u ba miss radio chat 2005, ca perfitimesh ke? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lezeti i lojes aty asht..nuk fitohet gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

por dihet qe nuk e fitoj sepse kan met pak dite...deri me 3 votohet, e masanej jan ma te bukura italianet /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Kozet, un voten ta dhashe(aty te ajo adresa q1 ke te firma), ishalla e fiton miss-in .
Don edhe rren ti?
Tesh rrena jeme ma e bukur per 1 prill ka kene kur kam ken e vogel (se tesh s'rrej ma /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam pas shtyp n'makin shkrimit n'at kohe nji telegram q1 njoftote dikend mbi nji testament per pasuni t'patundshme) se personi n'fjale u ankote se kishte t'aferm n'itali e i kishin dek qysh n'koh t'komunizmit e si kishin lan trashigimi. E kam shtyp identik si vishin telegramet prej italijet n'at kohe, saqi pat pyt edhe n'poste edhe se ka dallu kerkush.
E keqja e asaj rrenet asht se nji mori njerzsh e mori si t'vertete, e kur moren vesht se nuk ishte jan ba :mad:
:shrug:
Nji rren tjeter (prep kur kam kene e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif ) kam rregjistru 1 kasete per gjyshen teme me lajme simas qefit tem /pf/images/graemlins/laugh.gif e me intervale muzikore.
Kur m'kerkoj me i ndez radion i ndeza kaseten :tipsy:
At'her kam pas maru tuj qeshe, po tesh kur m'kujtohet se si u permallu ajo tuj ndi lajmet m'vjen ... prep me qesh kur mendoj sa fmi i poshter kam kene /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjyshja m'falte lek prej gzimit tuj ndi lajmet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tesh ti, bani me besu disi kolegt e tuj se asht u i ra shkurtim komunales ku punoni :-D [/qb]
fmi sherr i vogel e fmi sherr i madh..apapapa. kurr nuk ndryshove maj.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe un te votova Kozet shpresoj ta fitosh, po pa me u ba miss radio chat 2005, ca perfitimesh ke? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
lezeti i lojes aty asht..nuk fitohet gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

por dihet qe nuk e fitoj sepse kan met pak dite...deri me 3 votohet, e masanej jan ma te bukura italianet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Keka mir fort puna, s'fitoke gja /pf/images/graemlins/smile.gif

Jo maj naqe cfar italianesh, po edhe ti ishe e mire :thumbsup:

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif hajt maj meno per mire. te pakten neser kush rren thot: "Asht dita e rrenava" edhe myll muhabetin krejt thjesht.

Para disa vitesh pyta nje gazetar: Sa mire din me shkru aq shum gjana i thashe,sa i shprehun je". Pergjigjja e tij me pelqeu shum... Mjafton me te ec me rrena tha edhe i ke tana gjanat ma te lehta e rruget te hapuna para teje ne jete. [/qb]
I mecem ky gazetari kat skan than Nje ni ka nxjerre nje rren ne rus e kur ka mberrite ne Baqallek e ka besu vete rrenen e vet :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Po une qe rrej icik si shum lejohet me ardh ktu ???????????

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Po une qe rrej icik si shum lejohet me ardh ktu ??????????? [/qb]
t feston cdo dit at'here...hallall /pf/images/graemlins/smile.gif

lule-bore

Primus registratum

Po ndonjeri a esht genjyer vertet te na e thoje ose nese ka genjyer?????

qorri26

Primus registratum

ketu te gjithe genjejne ,dhe te gjithe duhet ta festojne 1 prillin ,ose per hir te severtetes te pakten ne 1 prille te bejne pushim.

djal

Primus registratum

Stellina, cfar vendit more, dhe mos na rrej se ka kalu 1 prilli /pf/images/graemlins/tongue.gif

eli

Primus registratum

O Kozete, une voten ta dhashe /pf/images/graemlins/laugh.gif , pak me vonese po s'ka gale. Po ti a po ma prezanton njat Brunellen maj se ishte allah-allah :devil: .

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga elibubazheli:
[qb] O Kozete, une voten ta dhashe /pf/images/graemlins/laugh.gif , pak me vonese po s'ka gale. Po ti a po ma prezanton njat Brunellen maj se ishte allah-allah :devil: . [/qb]
konkursi ka maru tesh dy muj mar naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma mire te kishe votu per brunellen pra... /pf/images/graemlins/tongue.gif

eli

Primus registratum

Nuk t'bi mohit maj me m'pre n'qafe me m'pre /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'e votoj une Brunellen pa kene n'terezi.