Çfare mendimit keni ju per sinqeritetin ne dashuri, flisni per vlerat e saja.

the_white_panther

Forumium praecox
Çfare mendimit keni ju per sinqeritetin ne dashuri, flisni per vlerat e saja.

Ju lutem flisni per vlerat negative dhe pozitive per sinqeritetin ne dashuri.

Flisni per sinqeritetin e ketij subjekti dhe gjithashtu per vet temen pse duhet sinqeriteti, dhe sa i ransishem eshte ky sinqeritet si na intereson kaq shum.

Pilivesa

Primus registratum
Re: Çfare mendimit keni ju per sinqeritetin ne dashuri, flisni per vlerat e saja.

Me beso asnjeriu nuk i duhet sinqeriteti i tepruar, per te qene i sinqerte me partnerin duhet qe ai/ajo te krijoje nje kuptim dhe te te sillet si shok/shoqe, shpeshhere kjo eshte e veshtire te ndodhe kur e do dike, nuk mund ta degjosh si mik pa pritur qe ti te jesh ne qender te vemendjes dhe te jetes se tij/te saj.
Une jam kundra sinqeritetit te tepruar, disa gjera nuk eshte nevoja ti dije partneri, ashtu si edhe ne te gjithe duhet te jemi te sigurt se asnjehere nuk dime gjithcka ose gjithcka te vertete mbi njeriun qe duam.
Megjithate ka lloj lloj menyrash per te zbuluar sa me shume gjera mbi nje person nese jeni te interesuar tek ai/ajo...

Raptor

Primus registratum
Re: Çfare mendimit keni ju per sinqeritetin ne dashuri, flisni per vlerat e saja.

Edhe un mendoj ashtu si pilivesa. Cdo gja e tepert, jo vetem sinqeriteti, asht e damshme. /pf/images/graemlins/smile.gif
Po me kujtohet aja barceleta ku e pyt burri grun sa her me ke tradhetu. Gruja i thet vetem 3 her. Heren e par me nji skuader futbolli, heren e dyt me banden simfonike te teatrit dhe heren e 3 me nji repart ushtarak. /pf/images/graemlins/smile.gif lol Shum gru e sinqert.

Shendet e pare tanve
SH10

the_white_panther

Forumium praecox

hahaha, kujdes maj se mas te ja bash edhe ti burrit edhe me ja thane manena maj /pf/images/graemlins/tongue.gif . Po ej, kuptohet se cdo gja e tepert te ban dam.

Jam dakort edhe une simethan, po desha menimet e juve njeher, se qa pa thoni lol, po mire meri vajza, hajt se sjene fort temarra lol ,joke.
Menoni menoni, sjeni pa men edhe ju, po une tham edhe keshtu, si po kjeve i sinqert ne te gjitha gjanat, po i tregove te gjitha te dashurit ose te dashures lidhja bahet ma e forte, shum ma e forte biles, kjo esht nje menim tjeter i jemi, por po deshtoj nje fije te tregimi i te gjith ketyne gjanave i bahet menera e gjithe sinqeritetit si asht than e ba.

nje menim tjeter i jemi asht se po kjeve i terhekun pak ne tregimin e gjanave, asht se i dashuri/a, menojne gjithcka per ty kur nuk i tregon gjithcka, munden edhe te ndahet qifti.

Nje gja tjeter, si e kam vu re asht menyra si me ken i sinqert, disa sja kushtojne menen fort edhe e thojne ne nje menyre teper banale, si kjo mund ti duket krejte ndryshe partnerit, kurse ata si dine me u shpreh ma mire e ja ven vemenjen pak si ma shum, e bajne me u kuptu ndryshe nje gja.

Po simethan, sidocofte pa ja vem funin ketij muhabeti.
FLm per komentimet , mundeni te shprehni menimet tuja mbi ket tem prap, edhe ja kalofshi mire.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse ka gjera negative te jesh i sinqerte ne dashuri /pf/images/graemlins/blush.gif
po spati sinqeritet ska dashuri per mendimin tim kaq them une skam nevoje per me teper

Raptor

Primus registratum

O the white panter. Mas e ke marr vesht gabim naqe se nuk jam femen. Ti mund te thuash mas ban gabim me i than grus me sa ke ken mram psh. /pf/images/graemlins/smile.gif lol
Shendet e pare tanve
SH10

Princesha

Primus registratum

Sinqeriteti i teprum ne nje lidhje?
Nuk tingellon bukur ne veshin tem kjo.
Nuk mund te kete sinqeritet te teprum ne nje lidhje, sic tha pantera, lidhesh ma fort me partnerin, nqs ka gjana te huja rreth tij ndjehesh larg,te duket si njeri i huj, kshu e konceptoj un te pakten.

tesoro

Primus registratum

sinqeriteti vjen per mua ne vend te pare ne nje lidhje, nese nuk ka sinqeritetin ahere eshte e kote te vazhdoj me ate njeri sepse nuk ka baze....dhe ska kuptim...

Oliver/Andi

Forumium praecox

gjithcka me kufi, sinqeriteti i tepert eshte vetem i demshem /pf/images/graemlins/smile.gif ...

Princesha

Primus registratum

sinqeriteti i tepert eshte vetem i demshem - thojn tradhetart /pf/images/graemlins/laugh.gif

tesoro

Primus registratum

oliver nuk ta mbeshtes mendimin.....
cfare ka ndergjegja jote?????
kete e thote dikush qa do te mcefe dicka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif