Re: Çfare mendimit keni ju per sinqeritetin ne dashuri, flisni per vlerat e saja.
hahaha, kujdes maj se mas te ja bash edhe ti burrit edhe me ja thane manena maj /pf/images/graemlins/tongue.gif . Po ej, kuptohet se cdo gja e tepert te ban dam.
Jam dakort edhe une simethan, po desha menimet e juve njeher, se qa pa thoni lol, po mire meri vajza, hajt se sjene fort temarra lol ,joke.
Menoni menoni, sjeni pa men edhe ju, po une tham edhe keshtu, si po kjeve i sinqert ne te gjitha gjanat, po i tregove te gjitha te dashurit ose te dashures lidhja bahet ma e forte, shum ma e forte biles, kjo esht nje menim tjeter i jemi, por po deshtoj nje fije te tregimi i te gjith ketyne gjanave i bahet menera e gjithe sinqeritetit si asht than e ba.
nje menim tjeter i jemi asht se po kjeve i terhekun pak ne tregimin e gjanave, asht se i dashuri/a, menojne gjithcka per ty kur nuk i tregon gjithcka, munden edhe te ndahet qifti.
Nje gja tjeter, si e kam vu re asht menyra si me ken i sinqert, disa sja kushtojne menen fort edhe e thojne ne nje menyre teper banale, si kjo mund ti duket krejte ndryshe partnerit, kurse ata si dine me u shpreh ma mire e ja ven vemenjen pak si ma shum, e bajne me u kuptu ndryshe nje gja.
Po simethan, sidocofte pa ja vem funin ketij muhabeti.
FLm per komentimet , mundeni te shprehni menimet tuja mbi ket tem prap, edhe ja kalofshi mire.