Çfare do me keshillonit? Database Systems, SQL, Operating Systems, Network apo...

student81

Primus registratum
Çfare do me keshillonit? Database Systems, SQL, Operating Systems, Network apo...

Pershendetje te gjitheve,

Une jam student i Elektronikes dhe tani do bej nja nje muaj stazh. Me duhet te merrem me diçka ne lidhje me Kompjuterin por nuk e di se çfare mund te jete me e lehte dhe me me vlere. Çfare do me keshillonit ju?
Database Systems, SQL, Operating Systems, Network apo ndonje gje tjeter. Keshillat tuaja jan shume me vlere. Ju lutem te shkruai nja dy rreshta dhe nese keni ndonje reference te ma jepni... liber a website...
Ia kalofshi mire...

Sulo_Kapedani

Primus registratum
Re: Çfare do me keshillonit? Database Systems, SQL, Operating Systems, Network apo...

Ti ben mire qe pyet per opinion por une do te sygjeroja ate qe ke ti me per zemer ate mere. Sa per materiale besoj ke boll ne internet por edhe mund tet ndihmojme po qe se na e thua zgjedhjen tende.

student81

Primus registratum
Re: Çfare do me keshillonit? Database Systems, SQL, Operating Systems, Network apo...

o rrebel rrofsh per pergjigjen...
po na sugjero ndonje gje mo plako...
e kam fjelen ne nje muaj kohe te kem mundesi te bje diçka...

Erjon rapper

Forumium praecox

NETWORK ndoshta /pf/images/graemlins/smile.gif

student81

Primus registratum

ok. po pse e le me kaq...
ok. per network por çfare librash me keshillon te lexoj...

thx.

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Nese do per Network kam nje tutorial
" Encyclopedia of Networking" ne pdf 12.1 M . Po e deshe ta nis ne e-mail( nje te yahoos se e ka me te madhe hapsiren )
Shendet e suksese.

Truth_Matters

Primus registratum

Yellow,

Sa per kuriozitet, ti meqe studion per elektronike pse nuk ben ndonje gje ne hardware por kerkon ta besh ne software? Fusha jote eshte me e lidhur me hardware se software. Pastaj per cfare lende behet fjale pasi ti e ke lene hapur fare kete gje.

Truth

qoska

Primus registratum

o lale merru me netwok se eshte e ardhmja dhe me shue me wireless qe te lidh me shume dhe me degen tende te elektronikes pasi eshte akoma ne zhvillim si hardwwari dhe softwari.
Sa per dijeni sun microsystem po krijon nje kompjuter i cili sdo kete me nevoje te perdori motherboard per telidhur cipet pra nqs digjet dicka mjafton te nderrosh cipin dhe kjo eshte shume tknike dhepo ka te beje me nje dege te wireles
shih e bej vete se mbase te duhet tefillosh dhe ndonje pune qe te shohesh cka ke mesuar me realizimin praktik dhe te zgjedhesh cfare tepeqlen

alinos

Forumium maestatis

ku jeton ti lali?

student81

Primus registratum

shoh se jeni te gatshem te ndihmoni... me behet qejfi dhe ju falenderoj.. them se keshillat tuaja jane shume te vlefshme..

linos: une jetoj ne turqi...

Truth_Matters

Primus registratum

A je i njohur me MFC? Microcontrollers? PIC, STAMP, TI? Nqs ke punuar me ndonje nga keto dhe ke mundesi te gjesh pjese atje ne Turqi, atehere na thuaj se mund te te themi disa projekte interesante.

S6T6N6

Forumium maestatis

Truth! Ik urgjent ke zona jote! Une po thoja ku eshte zhduk ky!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Truth_Matters

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:

Me shkrive Satan! Une e kam ne profesionin tim kete zone, po ti ca do ketu? U harrova, Satani nga si fund hundet /pf/images/graemlins/wink.gif

Po si kishe thene qe me urren mua more depsez? I dyti ne liste??? Mos perputhja e ideve s'eshte e thene te sjelli urrejtje, nejse ti e di vete!

Nuk u zhduka jo, kam qene me pushime ca kohe. U ktheva prape.

Na falni ju te tjeret qe dolem jashte teme.

:wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Harram te qofte truth /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e kupton se ktu je me i dobishem se atje :thumbsup: