microsoft

  1. Carldame

    Keni nevojë për ndihmë në Aplikacionet e Shpërblimit të Microsoft!

    Pershendetje te gjitheve. Para së gjithash, dua të them që jam i ri dhe ky është postimi im i parë në këtë forum. Kohët e fundit mësova për pikat e Microsoft Rewards pasi kërkova në Google dje. Edhe pse nuk di asgjë të veçantë për këtë. A mund të më ndihmojë dikush të paktën me bazat?
Top