nje pune 5 minutash kisha une..nese keni pak kohe...

xhim_kopsa

Primus registratum

perseri une dhe serisht me ankesa...
sapo isha ne chat me nickun: ma_ha_k_si_lopa_barin. e di qe sduhet ta beja por ja qe e bera,sepse sinqerisht jam i bindur qe nese ju i thyeni vete rregullat mund shume mire ti thyej dhe une.por ta leme menjeane kete se kjo eshte teme tjeter. po ju thoja qe isha me ate nickun dhe pa asnje lloj paralajmerimi mu be nje closing link.. e di qe duheshin marre masa kunder njerit qe ka kete nick[edhe pse mendoj se shume me teper per tu censuruar eshte nje nick si psh:sexy-boy etj...(batute per ata qe kane sensin e humorit..)] por si shume te rrepta masat.nejse po ju jap kete linkun tim dhe nese doni te jeni djema te mire dhe te mbetemi miq e shoke ju kierkoj qe te rihapni linkun.

ERROR :Closing Link: Shqipo[82.52.17.73] (User has been permanently banned from Albnetwork.net (nderro nik trimosh))

me mirsjellje[por pa rrespekt] xhim_kopsa

I

insane

Guest
Re: nje pune 5 minutash kisha une..nese keni pak kohe...

Sa te bezdisshem mund te behen 2-3 persona.

Cuna e dini qe ka dhe networqe te tjera qe mund te vizitoni(e te bezdisni)?

nuk ju kuptoj, perse futesh ne chat?

Per te biseduar me miqt e tu?
Te ka marre malli per gjuhen shqipe?
Per te krijuar miqesi te reja?
Per te vrare pak kohen duke biseduar me njerez qe i njeh ose qe si njeh?
apo
Sepse ske jete reale dhe jeton ne virtualitet? (mos ben edhe seks gje?)
Sepse do te bezdisesh njerezit qe futen online, ndoshta ndihesh si parazit, dhe jeton me merzine (apo bezdisjen) e te tjereve?
Per te bere "kariere"?(do ishte patetike..)

Nuk kupton qe ky eshte 1 sherbim qe ty te ofrohet per tu kenaqur dhe per te kenaqur te tjeret, e jo per ti hapur pune e probleme?

eshte e cuditshme, egzistojne irc chat's me mijra veta ne dhome (jo shqiptare kuptohet) dhe ska 1 flood, e 1 BAN per nick te vendosur.

ti do ti vertetosh te tjereve qe shqiptaret nuk bekan dot?

pff... sju rri b*tha rehat mer jahu!!!

Eléonoré

Valoris scriptorum

perseri une dhe serisht me ankesa...
sapo isha ne chat me nickun: ma_ha_k_si_lopa_barin. e di qe sduhet ta beja por ja qe e bera,sepse sinqerisht jam i bindur qe nese ju i thyeni vete rregullat mund shume mire ti thyej dhe une.por ta leme menjeane kete se kjo eshte teme tjeter. po ju thoja qe isha me ate nickun dhe pa asnje lloj paralajmerimi mu be nje closing link.. e di qe duheshin marre masa kunder njerit qe ka kete nick[edhe pse mendoj se shume me teper per tu censuruar eshte nje nick si psh:sexy-boy etj...(batute per ata qe kane sensin e humorit..)] por si shume te rrepta masat.nejse po ju jap kete linkun tim dhe nese doni te jeni djema te mire dhe te mbetemi miq e shoke ju kierkoj qe te rihapni linkun.

ERROR :Closing Link: Shqipo[82.52.17.73] (User has been permanently banned from Albnetwork.net (nderro nik trimosh))

me mirsjellje[por pa rrespekt] xhim_kopsa

I nderuari Zoti xhim_kopsa,

Nuk jam e sigurte ne se mund te te zgjidh kete problem momental qe ti po perjeton per arsye se edhe une vete kam problem me hapjen e linkut te e-mail-ve personale megjithate lejome te te them se je i perzgjedhur per ne parajse.

Password do te jete nick-u juaj i perzgjedhur dhe ne guxofte njeri te t'a vjedhe do t'a dalloj. Vec kujdes ne pershperitjen qe ti do t'u besh kryeengjejve te mi te paswordit tend, ata mund te ndihen te ofenduar dhe mund te te futin nje grusht ne fytyre. Ti mos u tut dhe thuaji qe ke nje mik te madh.

Me miresjellje dhe respekt,

El