Re: windowsXP Pro apo edition Familial...?
Mirdita *EO*.
WindowXP Home apo *WinXP Pro* perdorin te njeten files ose te njejtat programe.Ndryshimi eshte se *WinXPPro* ka me shume stablitet ne window e programimit dhe ne dokumentat.Kjo do te thote qe perdor sistem profesional dhe jo sistem Home*.Po ta shikosh me hollesi ato perdorin te njejtat numra grafik dhe te njejtat numra teknik.Me siguri qe WinXpPro eshte me e mire se home*Po sa lexova ti do besh regjistrimin e Windows me crack,mos beje gabim ose mund te punoje per pak kohe dhe pastaj do te bllokohet dhe nuk mund te *login*Se regjistrimi i windows behet vetem njehere dhe ate celes nuk mund ta perdoresh prape.Se c'do CD ka numrat dhe celsin e regjistrimir me Micrsoft.Prandaj te kam thene me larte se ata te Microsoft'it nuk jane budallenj qe ti vjedhesh kaq lehte.Sepse e kam provuar ate qe thua ti qe ta crackesh por kam deshtuar.Un te rekomandoj mer celsin e regjistrimit te Windows tate qe ke,shkruaje ne leter dhe mos e humbe.Ku ti maresh keto te dhena shko ketu:My Computer>Klik Properties>dhe do shikoshe *Registered To* poshte do shikoshe numrat e regjistrimit te windows ne microsoft.Ose beje riformat diskun qe ke por duhet qe te saves disa data,te regjistrimit,te rikonfirmimit,te ndezjes,dhe te adreses.Ne qofte se do serialin e windows *XP PRO* e kam qe punon dhe qe e kam perdorur ne shume kompjutera dhe punon.
Me shkruaj mesazh privat qe ti jap.
Sa per ate program qe eshte me larte,perpara se sa te instalosh window beje test me ate program se te te tregon se c'fare duhet te ndreroshe tek PC ose te zevendesosh.Ky eshte test build.Te themi kompjuteri nuk hecen mire ose slow ku eshte shkaku qe s'punon mire te ben testin e kompjuterit dhe te tregon per shembull
rocesori nuk punon duhet nderrual,ose memorja eshte e ulet,ose window (xxx)ka problem *etj*
Se bene gjith ate pune ne istalimin e windows dhe prape eshte e njejta gje.
Testi zgjat rreth 45 minutash ose 1 ore.