Volkswagen sponsorizon Olimpiadën në Soçi

Albforumi

Primus registratum
Volkswagen sponsorizon Olimpiadën në Soçi

Kompania Volkswagen sot u bë sponzori i Lojërave Olimpike Dimërore 2014 në Soçi të Rusisë.  Marrëveshja do tu sjellë organizatorëve të ardhura prej më shumë se 750 milionë dollarë.</p>


Sipas marrëveshjes, Volkswagen do të ti japë komitetit organizativ të lojërave rreth 3 mijë automjete, shumica e të cilave do të prodhohen në fabrikën e Volkswagenit në rajonin Kaluga të Rusisë, në jugperëndim të Moskës.</p>


Sponzorë tjerë të Lojërave janë Aeroflot, kompanitë telekominkuese Rostelekom dhe Mergafon, kompania e gazit dhe naftës Rosneft dhe kredituesi Sberbank.</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=633. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=633
 
Top