Pune VIRTUAL CALL CENTER kerkon te punesoje 30 operatore telefonike dhe 2 team leader

A

admin

Guest
VIRTUAL CALL CENTER kerkon te punesoje 30 operatore telefonike dhe 2 team leader per energji elektrike.ADRESA:Rruga Ali Demi, pas Ministrise se Shendetesise dhe Shkolles 9-vjecare ”Ali Demi”, Tirane Cel : +355 69 67 22 919 Email: virtualcallcenter@yahoo.it Facebook : https://www.facebook.com/vccalbaniaSe … Me shume

Continue reading...
 
Top