Veçori: Chat dhe zbavitje te tjera te integruara ne sistem

admin

Administrator
Nese nuk e keni perdorur ndonjehere sistemin e Chatit tek Facebook, atehere kjo do ishte dicka teresisht e re per ju. Megjithate besojme se shumica nga ju e njohin kete sistem kontaktimi me perdoruesit e tjeter.
Ne fund te forumit, cdokush mund te gjeje nje rrip te holle qe permban informacione mbi anetaret ne linje dhe disa butona te tjere. Duke klikuar mbi emrin e anetareve qe jane ne linje keni mundesine qe te diskutoni me anetare te tjere ne linje, te luani lojra dyshe me te dhe shume mundesi te tjera.

chatsystem.JPG
 
Top