Une dhe Albforumsit ne NeverLand...

Une dhe Albforumsit ne NeverLand...

Me dy pjese...

1)Ti je Piter Pan (ose PiterPaneshe) , jeton ne "Token e Paqene", dhe rreth teje ke tre anetare te albforumit. Cilet jane? /pf/images/graemlins/wink.gif PSE???

2)Yachti ku po beje pushime u mbyt dhe kamardarja te hodhi ne brigjet e nje ishulli te humbur e te pabanuar. Cilet tre anetare te AF do doje te kishe me vete? PSE???

*Jo me shume se 3 Emra per cdo pyetje (We know u love'em all)
*Arsyet te tejkalojne kufirin e: se e du fort/me pelqe/se eshte robi me te cilin/en shkembej me shume PM ne AF. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Une dhe Albforumsit ne NeverLand...

Me ke vu ne pozite shume te veshtire ketu /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" /> , s'mjaftojne 3
help.gif
, nuk mund te pergjigjem.
frown-.gif

Guest

Nuk njoh pothuajse asnje ne forum! /pf/images/graemlins/frown.gif
so do ngel vetem

TranofiljA

Primus registratum

Po te isha Peter TIganesha tre personat qe do kisha rreth meje do ishin (not by choice)

Isabelle (nuk me ndahet, nuk kam c'ti boj)
Albana (muhabet dhe gatim i shijshem)
LR-ja ( se kam nevoje me u zgerdhi...edhe se na duhet nje per lloj)

...rreth pyetjes se dyte,mund te them:

Gurax (se e di qe nuk do merzitem per muhabet, shaka, etj etj)
Isabelle(ket e du me vete se kam nevoje per grricje nervash...edhe ne ishull)
Nazhukun (se diku lexova qe i pelqe me kercy napolonin. Aq mjafton per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

..tani shpresojme qe robt qe zgjodha un te zgjedhin ca rob te tjere...dhe kshu bashkohemi te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ky po eshte kompliment
biggrin-.gif

Shef se Salo Komshiu..te thot tjetra je SA PER 3 :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Korden, Dott.essen dhe Rrapatushen.

Ce? Ce te pellcasin e te rrjedhin! E ndrrove emrin e s´me the gje hic. Kerko Rrapatapashapa un gjith kto koh.

biggrin-.gif
[/qb]
Thx sailor!ur really sweety!

Guest

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Thx sailor!ur really sweety! [/qb]
Thua te bej analizat e diabetit para se te nisemi?

biggrin-.gif
[/qb]
Nese kane filluar te te prishen edhe dhembet, /pf/images/graemlins/wink.gif beje!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] Me dy pjese...

1)Ti je Piter Pan (ose PiterPaneshe) , jeton ne "Token e Paqene", dhe rreth teje ke tre anetare te albforumit. Cilet jane? /pf/images/graemlins/wink.gif PSE???

2)Yachti ku po beje pushime u mbyt dhe kamardarja te hodhi ne brigjet e nje ishulli te humbur e te pabanuar. Cilet tre anetare te AF do doje te kishe me vete? PSE???

*Jo me shume se 3 Emra per cdo pyetje (We know u love'em all)
*Arsyet te tejkalojne kufirin e: se e du fort/me pelqe/se eshte robi me te cilin/en shkembej me shume PM ne AF. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
he moj ke pare intervisten e Michael Jackson ti dhe je frymezuar????? /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per te ,os dale mga tema, as une nuk njoh personalisht njeri ne forum. Tani mund te kem disa favourite virtuale por.......c'ti them kur as i njoh e as me njohin, jo per gje por do thone "po kjo c'pati"

Guest

Une do zgjidhja michael jackson /pf/images/graemlins/frown.gif
i love himmmmmm :wub:
nga forumi asnje se sdua te bej ndarje krahinore /pf/images/graemlins/tongue.gif
michael i love you :wub:

DARIO

Primus registratum

D.M.TH e paskeni pa michael jachson ne neverland
qe u quajt pedofil nga medja angleze dhe piter panin qe ka frike nga vdekja dhe hargjone miljardat ne gjera antike

Guest

Martin Bashir s'eshte gje tjeter vetem se nje cope mishi..........

durrsakja

Primus registratum

Vetem 3 e?

Kordelen psh do e kem ne liste, pa rendesi nr. /pf/images/graemlins/smile.gif

muzg i heshtu

Primus registratum

oho jam e sa po ardhur dhe eshte shpejte qe te bej dhe une zgjedhien time .

PS: Kur keni ndermen me u nis ???
biggrin-.gif

Ah lanet! Ju ta shtrydhni edhe ate nje pike kenaqesi forumore. Clirohuni ore! U turbulluat te gjithe nga mundesia e ngeljes se hatrit virtual, obobo /pf/images/graemlins/smile.gif .

Kjo nuk ka te beje me cilet tre njerez pelqeni me shume ne AF, It is a fun way to see each ones way of thinking, logics and creativity, dhe aq me teper nje treshe qe mendon se eshte kombinimi me i mire per situaten

Ne NeverLand:

DUA- shume e cilter, e qeshur (child at heart)

Next, Everlast(ke nick tjeter o kopil?)-Carefree, smartass, lighthearted , koke e kembe Piter Pan /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard- S'ka per tu rritur Kurre. I qeshur, i embel (me raste /pf/images/graemlins/wink.gif ), femije i prapshte qe ka per te gjujt me llastiqe edhe 70 vjec.

Ne ishull

Sailor--Multidimensional. Prane per te qeshur, per te qare, per te qare hallet, per te ngritur moralin, (ose ndonje kasolle) per te te rrezuar depresionin dhe vetmine /pf/images/graemlins/wink.gif (Dhe normalisht njeriu me i mire per te drejtuar Trapin e shpetimit qe do ndertojme)

Le Majmun-S'mund te jetoj pa pate Yum. Kuzhinier i mire, dhe shume kreativ (Probabiliteti eshte i madh qe te gatuaje qofte te shkelqyeshme edhe me topa rere).Kam pershtypje se do kete aftesi ne zbutjen e kafsheve xhunglore, sidomos Majmuneve. Plus i ka syte e bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep mbi Barrikada-- Entertainer i llahtarshem. Radio pa pushim, biles edhe me kenge shqiptare /pf/images/graemlins/wink.gif . I gjate dhe i forte. Ky po qe s'te le te vdesesh. Do dru per zjarr, do kokonat, do peshk, Djepi perpara si Tarzani.

Dhe normalisht qe te tre ne Ishull i dua meshkuj /pf/images/graemlins/laugh.gif , per ceshtje riprodhimi, mos me keqkuptoni, nga kjo ndoshta varet e ardhmja e races njerezore /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Po te ishte per te forumit me mjafton nje laptop dhe wireless connection vallai se i kam te gjithe atje masnej
wink-.gif
AF is Neverland!!!

E megjithate po i pergjigjem pyetjes -B- me timen:
po te ishte per tre, ne ishull do merrja vec nje dhe ky natyrisht do ishte mashkull se ploteson disa nevoja qe nuk i plotesojne dot femrat.
Meqe do ishte nje dhe mashkull nuk mund t'ja them emrin se i bie me dashje pa dashje te dalin jashte teme duke kalu ke tema "Cili ju pelqen ma shume ne forum" (pavaresisht se kjo mund te mos jete fare e vertete).
Meqe s'du te dal pri teme s'po e them
wink-.gif

eM

Paper Moon

Une nuk vendos dot cfare ngjyre te blej corapet juve thoni zgjidh 3 anetare ti maresh ne ishull! :smash:

Me vjen keq se bej dot! O me te gjithe (duke hequr nja dy
tongue-.gif
) ose vetem!
unsure.gif

eM

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dorm@nt:<br />[qb] Le_Routard- S'ka per tu rritur Kurre. I qeshur, i embel (me raste /pf/images/graemlins/wink.gif ), femije i prapshte qe ka per te gjujt me llastiqe edhe 70 vjec.
[/qb]
...nigjo sa per dijeni ate e kom zon' vete e paraaaa...t'lutem shum!
...dhe mos u mundo me m'korruptu se nuk e ndrroj! :cool:

Ashtu posi!

Le_Routard

Forumium maestatis

Po si nuk me mori njona n'ishull a te keqen! U pa puna duhet me e majt i kamerdare ne xhep se ju t'leni me u myt kur te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif