Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Brillo

Primus registratum
Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Dëshira ime është që gjithnjë me burrin tim, të kam edhe çiftin tjeter në dhomë. Kohë pas kohe të ndrrohemi, apo së paku të i dëgjojë gjëmimet e palës tjetër.

Le të shohim edhe juve, se sa keni dëshirë që të jeni swinger...
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

pyes vehten kjo "goce" ose cun i mshehur mbas nickname goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif pse ka ndrruar nick per te hapur nje teme te re?
 

MLK

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Pezr respekt mij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

kisha dasht me i njoft ngjyrat e ktij lloj respekti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif per zgjerim horizonti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

mos i njeh gja zotnija jote ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif
 

Caldera

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

sa paragjykojne shqipot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs, cne ke erosi ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

mir un po ti c'do ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

apo sheh rrushi rrushin e piqet dardha moj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

thash t' hy ne un iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif t'zgjeroj pak horizontin por s'po shoh gja t'lexueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif
 

Caldera

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

was soll ich sagen... du kennst mich schon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

wir haben hier halt nicht viel zu sagen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Ich bin nur neugierig,wer sich hinter dem Nickname versteckt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
 

Caldera

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

warum wills wissen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif mir ist egal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Detektiv ist mein neues Hobby mi , weißt du das nicht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif
 

ere

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Dmth dhe ju doni swing? Hajde mos kini turp pranojeni ne shqip.
 

ALTIN

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">
Detektiv ist mein neues Hobby mi , weißt du das nicht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif
</div></div>

Ma perkthe pak dhe per mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif
 

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

nuk e perkthej jo, se masanej e merr hobin tim si t' vertet temahapsi, nga fryka nuk na tregon si asht kjo loja kolektive, per te cilen jemi vu n rradh me msu dicka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
 

Dolores

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Joe..cfaredo qe ua ndez miletit....eshte preferim personal
 

MLK

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Swing do me thon kala dibronçe po me lujt me pabrekse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
 

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

E as une s'e di pse pa na shpjegu konceptin na kerkojne men'je keta... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
 

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Swing do me thon kala dibronçe po me lujt me pabrekse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
 
Top