Pune Tirane, ofroj vend pune Specialist brumi (M) (per Byreke)

A

admin

Guest
Prodhime Brumi “MERKURI” me eskperience disavjecare ne prodhimet e brumit, kerkon te punesoje:Specialist brumi (M) (per Byreke). Kriteret: – Eksperience 5 vjecare ne Prodhimet e Brumit, preferohet jashte vendit. – Libreze shendeti apo certifikate shendetesore. – Korrekt dhe bashkepunues. – … Me shume

Continue reading...
 
Top