Pune Tirane, ofroj vend pune recepsioniste

A

admin

Guest
Toronto Dental kerkon te punesoje recepsioniste me orar te plote. Kerkohet qe kandidatja te kete njohuri te mira kompjuterike,te njohe paketen Microsoft (Word,Exel ,ect) Te kete njohuri te gjuhes Angleze,preferohet dhe Italishtja. Te interesuarat te dergojne Cv ne adressen tdalbania@gmail.com

Continue reading...
 
Top