Pune Tirane, ofroj vend pune Menaxher shitjesh ne dogane dhe logjistike

A

admin

Guest
Albakontroll Shpk, agjensi doganore kërkon një “Menaxher shitjesh” per sektorin e doganes dhe logjistikes.Kërkesat për këtë pozicion janë: • Diplome Universitare (Preferohet në fushën e Ekonomisë); • Eksperiencë pune ne sektorin e doganes dhe logjistikes. (e domosdoshme) • Përdorimi i … Me shume

Continue reading...
 
Top