THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????

pertejdhnjak

Primus registratum
THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????

Ka 2 vjet qekur njoha te dashuren time.Megjithese ajo vinte nga nje kulture tjeter(jo shqipetare) fillova te bind veten se ajo ishte "the one".Biles,fillova te tundohesha ti propozoja apo jo per martese.Por dicka ndodhi fundjaven e kaluar dhe me duket se gjerat kane marre te tatepjeten.Te premten mora patenten angleze dhe bashke me te dashuren time dhe shoqen e saj me te ngushte dolem ta festonim.Pija nxori pijen dhe me kalimin e mesnates ne te tre ishim "completely,OUT OF OUR HEADS",me nje fjale tap-topi.Kthehemi tek flati im dhe filluam te pime akoma.Se kush ia nisi nuk e mbaj mend por ne "end up having sex".TE TRE SE BASHKU!!te nesermen une zgjohem duke gjetur veten ne krevat vetem me shoqen e saj,ndersa e dashura ime kishte ikur.MUNDOHEM TA TELEFONOJ POR TELEFONI I SAJ ISHTE FIKUR.Sot vajta tek puna e saj ta takoja.Ajo nuk me shikonte dot ne sy dhe me nje ze te dridhur me tha;I CANNOT SEE US TOGETHER AFTER WHAT HAPPENED THE OTHER NIGHT.I`M NOT BLAMING YOU,BUT THIS IS OVER!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Dhe iku.Bota sikur u permbys dhe une mallkova ate moment qe vrau enderren time te bukur!!ME THONI TE LUTEM C`TE BEJ???????si mund t`ia fitoj zemren kesaj vajze perseri???I REALLY LUV HER!!!! :confused: :confused: :confused:

Guest
Re: THREESOME QE ME SHKATERROI DASHURINE!!!????

Degjo Toni mos e caj shume koken se femrat jane si autobuzi njera iken e tjetra vjen po puna esh qe paske dy vjet dhe ca do besh ti do besh kshu do ti besh te qarte qe nuk ishte faji jot se duke u sjellur keshtu ajo ta hedh fajin ty kurse ne fakt faj kishte dhe vete perderisa pranoi apo jo e tani na ben si shen maria naha not right gjithatshtu thuaj qe ti ske ndonej terheqje pas shoqes etj etj llafe te bukra dmth qe ti mbushesh mendjen nese spranon ather thuj hajt ciao se po shkoj te gjej nonje me te mire se ty po qe se pranon te te jap dhe nje shans tjeter athere sillu mire e kij pak kujdes
hajt mos e caj koken se je cun i zgjuar ti teatron e qan njeehere /pf/images/graemlins/smile.gif

Ciao good luck hon

Cruel_Intentions

Primus registratum

kohet e fundit ka dal mode ne forum me tall by*en njerzit me histori personale te paverteta kot me kot..kshu qe ju njerez kot lodheni duke dhen ment (per mendimin tim)
qyqe qekam me nerva sot!!!

AnilaM

Primus registratum

Hej Tony, sa do qe te pish deri aty nuk arrihet per te tre e kam llafin.
Po te tre aq "tape" ,sikurse dhe te njejtin mendim apo ndjen patet :eek: wow is tru story or /pf/images/graemlins/tongue.gif ?
Po ne qoftese... ju te 3 keni marre droge atehere s`je fajtor po te tre ,ne se... e do met`verte mundohu tja shpjegosh ,do te te marri pak kohe kjo mesele se femrat jan icik kokforta :smash: lene masnaj i gleze,ne se... dhe ajo te do seriozisht do te te kuptoj .

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek: :eek:

Nuk di sa serioze jini ne ato qe shkruani :confused: vertet uroj te jini te tille :confused:

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] uk di sa serioze jini ne ato qe shkruani :confused: vertet uroj te jini te tille :confused: [/qb]
D`u think i`m lying /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif I WISH I WAS /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

pertejdhnjak

Primus registratum

Pse njerezit paskan kaq dyshime lidhur me kete histori? :confused:
Mos valle..... "lack of experience???!!!!!!!!!!! :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

E e mungese eksperience e xhan posi jo :eek:

Nuk di ca te te them mor ti, perderisa eshte traumatizuar ajo vajza nuk qenka ndonje ekperience qe detyrimisht duhet ta kalojme te gjithe, s'ka faj qe eshte traumatizuar, nuk eshte normale.Kaq di te them une...nuk eshte normale.

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]k di ca te te them mor ti, perderisa eshte traumatizuar ajo vajza nuk qenka ndonje ekperience qe detyrimisht duhet ta kalojme te gjithe, s'ka faj qe eshte traumatizuar, nuk eshte normale.Kaq di te them une...nuk eshte normale. [/qb]
Kordele,te lutem mos me keqkupto!Une nuk jam i lumtur per cka me ndodhi ate nate.Ndoshta ajo qe me ndodhi mua eshte enderra e cdo mashkulli,por une dola me humbje nga kjo gje.Une vertet e dua kete vajze dhe e di qe ajo ndien te njejten gje per mua por kam frike se ajo qe ndodhi ishte "too much" per te.Vec nje mendim desha....please.....thanx........

Kordelja

Valoris scriptorum

tony, te besoj por nuk mund ta perceptoj situaten, thjesht me hamendje mendoj qe JO vetem ESHTE shume per te, por sic ta thashe eshte traumatizuese sidomos kur eshte nen efekte alkoli apo gjera si keto, ne te tilla raste perceptimi i gjendjes reale bie ndjeshem, per rrjedhoje ato qe bejme ne gjendje te dehur te nesermen na bejne te ndihemi keq, e kuptoj qe ajo vajza eshte rrenqethur kur eshte ngritur ne mengjes dhe mbase nuk u ka besuar as syve te saj.
Gjithashtu di qe ke arrirre dicka qe te gjithe meshkujt e enderrojne (s'di c'dreqin jane keto lloj sfidash qe parapelqeni ju meshkujt) por ne kete rast nuk ka si te kete qene normale, pasi eshte bere ne gjendje te dehur, ti dhe ajo me pare nuk keni shprehur deshiren per eksperienca te tilla, po te kish qene se do kish qene nje deshire e perbashket do kish qene ndryshe.Eshte e veshtire Tony, shume e veshtire.Me vjen keq nese ajo nuk e kalon dot kete gje...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Cruel_IntentionS:
[qb] kohet e fundit ka dal mode ne forum me tall by*en njerzit me histori personale te paverteta kot me kot..kshu qe ju njerez kot lodheni duke dhen ment (per mendimin tim)
qyqe qekam me nerva sot!!! [/qb]
Mos i bjer nga Kina.Thuje shkurt:pergjegjsia per zyren tate eshte te Fallen Angel!

Ema

Goddes

Djali qe ke hapur temen.
Here tjeter kur te dalesh per festa o mo merr shoqe me vete ose hiq dore nga alkoli.

Tani per tani faj keni pas te dy po dhe mu me duket absurde te rrini prape bashke!
Jazik!

D-J

Forumium maestatis

You know what? Try another threesome but this time two guys, you, your best friend and she. And you will live happily thereafter :goofy:

Dolores

Primus registratum

Tjetri ka hall Sailor kerkoka motive per zhvillim imagjinate .....hajde mendje hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

PSe se provo lidhu me shoqen e saj.PAstaj me kalimin e kohes,dilni prape te 3.Behuni tape perseri edhe 1 3 some tjeter dhe shoqja e saj do te te leje dhe do lidhesh prape me te paren.
Pooooooo ca komploti :devil: :book:

pertejdhnjak

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] You know what? Try another threesome but this time two guys, you, your best friend and she. And you will live happily thereafter :goofy: [/qb]
I`d love to,Dik!But,u know,I dont have a best friend.Would you care to be my best friend in that case???????????? :confused:

Dolores

Primus registratum

E morre vesht Sailor......Toni s eshte bualla e paska hap kte teme me peshku meshkuj :lol:

Hajde mendje gjeniale.....kujt do i vente mendja me mire se sa nji store me treshellek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek:

E di une qe nuk jane tema per civilizimin tone keto, o Tony nuk do boj rojen une ketu mas dere, ca ka ndodh ka ndodh shif e boj vete.

Mbyllet!

P.s.Edhe ankohuni sa te kini qejf, nuk jeni serioze dhe pike!