The Ring

Albanian_Hottie

Primus registratum
The Ring

ring_150x225.jpg

E pashe dje kete film. Dhe me ka bere shume pershtypje jo vetem per perfundimin e cuditshem por dhe per vete ngjarjet qe tregohen ne kete film.
Me pak fjale:
Nje video kasete ben kerdine dhe mban forcat e jetes dhe vdekjes mbi ata qe e shikojne ate. Fillimisht, e pare nga nje grup te rinjsh ne nje kabine ne male dhe me pas kalon ne duart e nje gazetareje (tezja e nje vajze qe ishte tek ky grup)qe do te zbuloj te verteten mbi vdekjen e papritur te saj. Te rinjt (apo cdo kush qe e shikon ate) vdesin mbas 7 ditesh.
Kjo niset e vetme per te zgjidhur misterin mbasi kishte pare videokaseten me pas e ndjek dhe ishi i saj per ta ndihmuar. Per me shume shikoni filmin...

bebivogel

Forumium maestatis
Re: The Ring

pjesa kur ajo mendoi se shpetoi vajzen nga pusi ... awww ... pastaj pale ajo kur doli nga TV .. ufff .. do me besh te fle me drite ndezur sot ihihi

Albanian_Hottie

Primus registratum

Kur doli, ajo nga tv qe pjese me te vertete shume scary thash se na hengri fare.. /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihi.
E forta ka qene se ne momentin kur ra tel. i asaj me i thon qe do vdiste po ne ate moment me ra dhe mua cel. ( e kisha harruar nez) Po cjam trem...man o man. LOL, te shikoje si me shifnin njerzit..ahahahah. Than ata, e hongri ne kjo.. :smash:

P.S. Dhe ajo pjesa me mizen...eee :mad: kur e shikon se si qendronte tek filmi dhe kur e kapi mizen nga filmi... :mad:

bengu

Primus registratum

pheeww, im glad that movie is over...
or is it,lol
Nuk kane kaluar 7 dite.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

lol ... une paskam shpetuar me duekt se e kam pare para 3 javesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Ke qene ne kino dhe e ke pare nga larg, prandaj efektet vonohen pak, pastaj vajza e shkrete, u zgju e gjithe bota ta shikoje filmin, nuk ka kohe ti kryeje te gjithe per 7 dite, keshtuqe kemi bonus edhe 1 muaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. me mire ik atje ne www.kazaa.com dhe beje nje kopje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

nuk e marr ne kazaa se po me del na i film tjeter ... ene ajo mduhet /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

sapo e pashe dje ne kinema dhe mu duk ca stupid si teme. efektet ishin realizuar bukur dhe kishte momente ku behej scary. mua per vete me pelqejne shume horror movies dhe nuk e di pse kjo nuk me trembi aq shume. ishte disi psychological thriller qe te mban ne suspence. mbase ngaqe isha pergatitur per te qene shume scaryyyyyyyyyyyy por nuk doli ashtu. :smash: :sleep:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Pikerisht ashtu, imagjinon qe do jete gje tjeter por del ndryshe. I wouldn't call it scary just perfect in its weirdness.

P.S. E fort bebi..Ahahahah. U never know what u get there.

Heneza

Primus registratum

Kam pare filma e filma, por per Zotin nuk me ka ngelur tjeter ne mendje si The Ring. Tamam kur nxorri te nesermen kete gruan me te birin, po mendoja po keta c'e vazhdojne me, kaq mbaroi... hehehehe, film me rrenqethes nuk ka deri tani.
edhe nje gje qe nuk mora vesh une: nga dreqin erdhi cupa? Ishte e adoptuar apo e kishte bere e ema? Une nxorra teorine time: e ka bere e ema si marreveshje me djallin prandaj doli sic doli. e kishte bishtin prapa plotesimi i deshires...
Totally two thumbs up for me.

bebivogel

Forumium maestatis

Heneza ajo ishte femije e adoptuar sepse e dy prinderit nuk benin dot femije /pf/images/graemlins/smile.gif

enderr e njomet

Primus registratum

Une pashe versionin japonez te ketij filmi. Ate amerikan nuk e kam pare akoma, do e shoh at some point. Japonezi me pelqeu, ishte interesant edhe pse jo dhe aq i frikshem.

Heneza

Primus registratum

Po Beba ashtu ishte ne film... megjithate nuk ishte cudi qe e ema u largua dhe e mori nga larg... I know, I know I am crazy, por ky film me ka bere te leviz nga vendi sa here e mendoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]Heneza ajo ishte femije e adoptuar sepse e dy prinderit nuk benin dot femije /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]

Albanian_Hottie

Primus registratum

kur ra ke pusi ajo dhe i kapi floket asaj ishte me te vertete rrenqethese,..
Megjithate une fundin e mendoja se do lironte kjo (gazetarja) ate nga mundimi. Sic tregohet ne shume filma qe po ta lirosh fantazmat apo shpirtrat ikin ne paqe or smth..nese mo, na habiti kur i thon.
Do kete ndonje serial ne vazhdim, e vdekme.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Une pashe versionin japonez te ketij filmi. Ate amerikan nuk e kam pare akoma, do e shoh at some point. Japonezi me pelqeu, ishte interesant edhe pse jo dhe aq i frikshem.[/qb]
ne japonisht??? ti sikur je ne LA o vlla.
Nese mo..