terminatori i trete...

hot

Hotgirl
Re: terminatori i trete...

pika qe si bi..una sja jap voten /pf/images/graemlins/laugh.gif
qy na zoni na trem,masnej osht aktor plak..si mjafto kjo qe ka bo emer??!!

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] ...ka gjasa mu bo guvernator i kalifornise! [/qb]
Masi edhe Jessy Ventura o bo pse jo edhe Arni?

Never Alone

Primus registratum

te behet pse jo,
Kalifornia ka nevoje per nje Governator si ai, ngaqe me teper se gjysma e popullsise atje nuk flasin anglisht hic /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Ps: Per terminator 3, shume thane qe eshte i njejte me 2-ish :sleep: :sleep:

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blah Blah $$$:
[qb] Ps: Per terminator 3, shume thane qe eshte i njejte me 2-ish :sleep: :sleep: [/qb]
T'paskan rrejtë....

shine*

Primus registratum

Ehhhhhhhhhhh
"Talk to the hand" LOL, per ata qe i kan qejf keto filma mire ishte.
Mua me pelqeu mesazhi qe percillte filmi... edhe nje gje mu duk kot fare.... gjithe ato realizime edhe kur erdhi puna tek pjesa qe ishte ne avjon arnoldi, ajo dukej montim fare, sa kot... binte ca ne kontradikt.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pika qe si bi..una sja jap voten /pf/images/graemlins/laugh.gif
qy na zoni na trem,masnej osht aktor plak..si mjafto kjo qe ka bo emer??!! [/qb]
Do votosh per te,vetem per hater tim.Kur te te vije vafti ty me kandidu masnej do ta shlyje voten une shume fish /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack owar II

Primus registratum

illyricus, isha tu i lexu do shkrime t'disa defekteve gjenetike edhe m'mushen me zeher...a bon bre vlla me e thone ti naj fjele e me ma hek ket pezem?

illyricus

Primus registratum

[qb] illyricus, isha tu i lexu do shkrime t'disa defekteve gjenetike edhe m'mushen me zeher...a bon bre vlla me e thone ti naj fjele e me ma hek ket pezem? [/qb]
Hahahah....mo bre...hmmm. Me fjal't e guvernatorit t'ardhshëm t'Kalifornisë: 'Relax!'. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moerb1915

Primus registratum

Terminatori 3 - relatively boring. Faktikisht nuk ke cfare te presesh me shume, se dihej qe e njejta histori si te 2-shi do ishte, por prap kisha shprese se do ishte dicka me teper.

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb] Terminatori 3 - relatively boring. Faktikisht nuk ke cfare te presesh me shume, se dihej qe e njejta histori si te 2-shi do ishte, por prap kisha shprese se do ishte dicka me teper. [/qb]
Unë nuk e di çka dreqi pritshe ti prej këtij filmi! Aksion po, Arnoldi po, bile edhe Nick Stalh (Connor) e Claire Danes (Kate Brewster) jonë bukur efektivë n'rolet e tyne....çka po menon si osht' Terminatori ti, kandidat për Oskar a? :rolleyes:

jack owar II

Primus registratum

Fillimisht postuar nga illyricus:
Hahahah....mo bre...hmmm. Me fjal't e guvernatorit t'ardhshëm t'Kalifornisë: 'Relax!'. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
"relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???
herli i koft, a e di shka i ka bo vaki atij tipit qe e ka knu kongen "don't worry be happy"?

shihemi

moerb1915

Primus registratum

Illyricus, filmi i pare dhe i dyte kane qene interesant, dhe nuk e di ca dreqin ke ti qe cuditesh me faktin qe prisja me teper nga ky i treti.
Ka shume filma qe as kandidature per Oscar nuk kane marre dhe mua me kane lene mbresa te vecante.

illyricus

Primus registratum

[qb] "relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???
herli i koft, a e di shka i ka bo vaki atij tipit qe e ka knu kongen "don't worry be happy"?

shihemi [/qb]
..jo pasha besën, çka?

jack owar II

Primus registratum

[qb]
[qb] "relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???

shihemi [/qb]
..jo pasha besën, çka? [/qb]
ka bo vetvrasje...

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb] Illyricus, filmi i pare dhe i dyte kane qene interesant, dhe nuk e di ca dreqin ke ti qe cuditesh me faktin qe prisja me teper nga ky i treti.
Ka shume filma qe as kandidature per Oscar nuk kane marre dhe mua me kane lene mbresa te vecante. [/qb]
Ashtu edhe une menoj. T'dytë t'parët jonë ma t'mirë. POR, me thanë se ky osht relatively boring, osht' pak tepër, a?
Çka kom pritë prej T3 - Arnoldin tuj shkatërru edhe naj oneliner aty këtu.

disku

UNI

Amon terminatori po isoj ishte ..me ca detaje ndryshe vetem pjeset e tjera po isoj

Vijne robotat dun te vrasin john connor edhe dashnoren...vje arnoldi i shpeto....pffffffffff
bjeri ti bim se te gjith e kan ne brime...terminatori osht bo bajat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boby

Primus registratum

Kam pershtypjen se shume prej anetareve ketu kane pare Terminator I dhe II kur ishin ende femije.Ne kohet ku filmat e Arnoldit ishin UUAU.Tani qe jane rritur i duket Terminator III i merzitschem dhe i njejte me te dy te paret.Mendoni pak kur jane bere filmat e pare.Terminator I me 1984.Dyshi 7 vjet me vone,me 1991.Te tille filma kane qene shume ne mode ne ate kohe.Arnoldi,Sylvester Stalone dhe Van Damme kane qene heronjte tane ne femijeri(flas te pakten per meshkujt).Edhe filmi i trete do te kete patjeter te njejtin subjekt,vetem se ne pas gjithe ketyre viteve kinematografi e shohim me nje sy tjeter.
Une per vete s'pres ndonje gje te madhe nga ky film dhe e di qe s'do ngelem i zhgenjyer sic ngela nga Matrix Reloaded.Do ta shoh pasi i kam pare dy te paret dhe eshte gjynah te mos shohesh te tretin

HASTA LA VISTA BABY

Never Alone

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Blah Blah $$$:
[qb] Ps: Per terminator 3, shume thane qe eshte i njejte me 2-ish :sleep: :sleep: [/qb]
T'paskan rrejtë.... [/qb]
Keshtu degjova ne TV nga disa kritike, thane qe eshte e njejti plot i ngjarjes, pak a shume e njejta gje me te paret. Megjithate thanen kujt i pelqejne keto lloj filmash, ja vlen ta shikosh.

Ps: une per vehte nuk kam aq deshire ta shof, do te pres kur te dalin ne TV /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif