jack owar II
Primus registratum
terminatori i trete...
...ka gjasa mu bo guvernator i kalifornise!
...ka gjasa mu bo guvernator i kalifornise!
Masi edhe Jessy Ventura o bo pse jo edhe Arni?Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] ...ka gjasa mu bo guvernator i kalifornise! [/qb]
T'paskan rrejtë....Fillimisht postuar nga Blah Blah $$$:
[qb] Ps: Per terminator 3, shume thane qe eshte i njejte me 2-ish :sleep: :sleep: [/qb]
Do votosh per te,vetem per hater tim.Kur te te vije vafti ty me kandidu masnej do ta shlyje voten une shume fish /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pika qe si bi..una sja jap voten /pf/images/graemlins/laugh.gif
qy na zoni na trem,masnej osht aktor plak..si mjafto kjo qe ka bo emer??!! [/qb]
Hahahah....mo bre...hmmm. Me fjal't e guvernatorit t'ardhshëm t'Kalifornisë: 'Relax!'. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] illyricus, isha tu i lexu do shkrime t'disa defekteve gjenetike edhe m'mushen me zeher...a bon bre vlla me e thone ti naj fjele e me ma hek ket pezem? [/qb]
Unë nuk e di çka dreqi pritshe ti prej këtij filmi! Aksion po, Arnoldi po, bile edhe Nick Stalh (Connor) e Claire Danes (Kate Brewster) jonë bukur efektivë n'rolet e tyne....çka po menon si osht' Terminatori ti, kandidat për Oskar a?Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb] Terminatori 3 - relatively boring. Faktikisht nuk ke cfare te presesh me shume, se dihej qe e njejta histori si te 2-shi do ishte, por prap kisha shprese se do ishte dicka me teper. [/qb]
"relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???Fillimisht postuar nga illyricus:
Hahahah....mo bre...hmmm. Me fjal't e guvernatorit t'ardhshëm t'Kalifornisë: 'Relax!'. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
..jo pasha besën, çka?Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] "relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???
herli i koft, a e di shka i ka bo vaki atij tipit qe e ka knu kongen "don't worry be happy"?
shihemi [/qb]
ka bo vetvrasje...Fillimisht postuar nga illyricus:
[qb]..jo pasha besën, çka? [/qb]Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] "relax"?? kurr s'e kam ni arnolldin tu thone relax - i'll be back, po, kta e ka trade mark, po relax???
herli i koft, a e di shka i ka bo vaki atij tipit qe e ka knu kongen "don't worry be happy"?
shihemi [/qb]
Ashtu edhe une menoj. T'dytë t'parët jonë ma t'mirë. POR, me thanë se ky osht relatively boring, osht' pak tepër, a?Fillimisht postuar nga Zomi:
[qb] Illyricus, filmi i pare dhe i dyte kane qene interesant, dhe nuk e di ca dreqin ke ti qe cuditesh me faktin qe prisja me teper nga ky i treti.
Ka shume filma qe as kandidature per Oscar nuk kane marre dhe mua me kane lene mbresa te vecante. [/qb]
kur i ke pa, n'cilin vit? edhe, ai ke pa n'kinema apo n'tv?Fillimisht postuar nga Boby:
..i kam pare dy te paret...
Keshtu degjova ne TV nga disa kritike, thane qe eshte e njejti plot i ngjarjes, pak a shume e njejta gje me te paret. Megjithate thanen kujt i pelqejne keto lloj filmash, ja vlen ta shikosh.Fillimisht postuar nga illyricus:
[qb]T'paskan rrejtë.... [/qb]Fillimisht postuar nga Blah Blah $$$:
[qb] Ps: Per terminator 3, shume thane qe eshte i njejte me 2-ish :sleep: :sleep: [/qb]