Te virgjera apo....?

Dooris07

Primus registratum
Te virgjera apo....?

Si eshte me mire per ju cunat... ta keni te virgjer te dashuren apo jo?
Keni me shume qejf kur jeni te paret apo e keni siklet kur jeni te paret ?

Pyetja normale qe seshte vetem per djemt... juve vajza si i preferoni ?

Sa pyetje qe boj ene une... nejse se i pergjigjem edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif por pak me vone....

woooooow

Primus registratum
Re: Te virgjera apo....?

Une e du te pa prek fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

Ehe te meshtjell me i kuti dhe me bukepeshku anash biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

ti pinko... perpara se te na besh pyetje... pergjigju pyetjes pare iher /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti si na je me qejfe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
si e do me çmim te zbritur apo full price ???

[/ QUOTE ]

pse meresh me tregti burrash ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po flas une per Pinkun...edhe per vete...nuk i dum te virgjer...nuk bejne as nje lek...sa me te sprovuar e te mesuar...po duket qe nuk merrkeni vesh nga seksi qe te dyja...kur te shoh ndonje te virgjer verdalle...tani di ku ta nis... /pf/images/graemlins/grin.gif

Dooris07

Primus registratum

si e do me çmim te zbritur apo full price ???

[/ QUOTE ]

pse meresh me tregti burrash ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

nqs po na sill nej nje ashtu ne qese dhe me buk peshku anash /pf/images/graemlins/laugh.gif ta shofim iher... por ta ket pas zyshen e mire ai... ta ket mesu dhe ai qe 11 vjec ca eshte kondomi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Po flas une per Pinkun...edhe per vete...nuk i dum te virgjer...nuk bejne as nje lek...sa me te sprovuar e te mesuar...po duket qe nuk merrkeni vesh nga seksi qe te dyja...kur te shoh ndonje te virgjer verdalle...tani di ku ta nis... /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif zeri i popullit u shpreh /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj s'boj dallim. Secila gjo ka lezetin e vet (i cili duhet thon o mo i modh me nji t'prishme /pf/images/graemlins/laugh.gif - m'falni për mënyrën e të shprehmit)

woooooow

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ti e kishe llafin per "one night stand" ketu ajo po? Sepse ne te kundert ai i sprovuari dhe i mesuari kur vjen fundi te le dhe ty ashtu sic ka lene dhe ato me te cilat eshte sprovuar dhe ka mesuar aq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

uaaa mi mami na dika frengjisht (me komplet kuptimin e fjales) pinku... nejse... temen se hapa frengjisht une ... kshuqe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

vazi, laisse toi aller se te shkoka /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ku te lejn kto posht mi.

Goce, në nji marrdhënie nuk të duhet potenciali i dikujt se s'dihet asiher a mund ta arrij por të duhet eksperienca aktuale e cila me kalimin e kohës nuk mundet përveçse të rritet e të ambjentohet (jo morin dorën njoni-tjetrit çifti).

Tashti ti do thush që e mira për i moshkull qeka me u lidh me i kurv. Nuk jom kundra po qe se seksi o gjith ça ke nërmen /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ho Pinko, si j'ai parlé?

cacol

Forumium maestatis

Une si ish i virgjer qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif them qe mu duk vetja hamshor heren e pare, pastaj heren e dyte mu duk vetja ekspert, dhe heren e trete mora patenten /pf/images/graemlins/laugh.gif. Dy heret e fundit, qe permbushen 5-hereshen qe diten e pare qe bera seks, me binden qe jam i vecante.

E virgjera ta jep me zor... por sdq une nuk do bej me dallime /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

[citimi
Ho Pinko, si j'ai parlé?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
tu est tj le meilleur...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uaaa mi mami na dika frengjisht (me komplet kuptimin e fjales) pinku... nejse... temen se hapa frengjisht une ... kshuqe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

vazhdoje fjaline mi Missi pse e le pergjysem...eshte e ndalume ne gjuhe te huj...e dime qe jemi te gjithe poliglote keshtu qe nje fjale anglisht e nje frengjisht...ku eshte problemi!!!

Sa per temen, Gloria e dashur...une ju pergjigja thjeshte pyetjes..."te virgjer apo..." dhe nuk ka lidhje as me te mban as me nuk te mban i virgjeri apo i sprovuari...bej pjese te ato femra qe zgjedhin vete...dhe jo te me zgjedhin meshkujt...mos qani hallin tim se e di se ku shkoj... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ky hamshori ketu lart...me vjen mire qe e paska humbur virgjerine se po ne behej si Robokopi...kush e duronte akoma tu qajt neper AF ... /pf/images/graemlins/grin.gif

Dooris07

Primus registratum

ne ne das ist ja alles schön und gut so... nur vielleicht sollte man bedenken dass es auch andere gibt die diese sprache nicht sprechen, naja aber wahrschenilich will man damit nur cool zeigen dass man eine andere sprache sprechen kann... tja jedermanns sache... meine ist es nicht!

kaq sa per te folmen ne anglisht... frengjisht... dhe pse jo gjermanisht dahlia...

woooooow

Primus registratum

Sa per temen, Gloria e dashur...une ju pergjigja thjeshte pyetjes..."te virgjer apo..." dhe nuk ka lidhje as me te mban as me nuk te mban i virgjeri apo i sprovuari...bej pjese te ato femra qe zgjedhin vete...dhe jo te me zgjedhin meshkujt...mos qani hallin tim se e di se ku shkoj... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Po e dashur,ke te drejte. Me aq sa kishte lidhje tema a mernim vesh nga seksi une me missin. Sepse fundja edhe une pyetjes se temes ju pergjigja ne fillim. /pf/images/graemlins/winkwink.gif