Te ra llotaria prej 1,000,000 cdo besh......

Artin

Papirus rex
Dy gjërat e para, ose të vetme që do të blija:
1. Një shtëpi jashtë qytetit, ose në fshat.
3. Një makinë Volvo XC70
 

Johana

Forumium praecox
Takohet nje prift dhe nje rabai.
Ne i rezervojme 10 % te fitimeve tona Zotit thote prifti, po ju hebrejte?

Oh te gjitha pergjigjet rabai. Te gjithe te ardhurat tona i kthejme ne monedha ari dhe i hedhim ne hava. Ato qe mbeten larte jane te zotit ato qe zbresin poshte jane te tonat.

I njoh mire nga imagjinata te gjithe ata qe kane zbritur poshte ate qe mund t'a kishin ruajtur siper.

JC
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Po nuk me eci me fushaten per legalizimin e shtepive publike ne Shqiperi,do i jap per bamiresi.
Red light district eshte nje rruge ne mes te Amsterdam-it e cila ve ne dukje nje seri shtepish publike te ligjeruara. Prostitutat, te cilat shkembejne trupin e tyre (si komoditet) per te ardhura, jane nen kontroll mjekesor dhe si te tilla shanset qe ato do te te infektojne me semundje te transmetuara seksualisht si sifilizi, sida, gonorrhea etj jane shume te rralla gati joekzistuese.

Legalizimi i dickaje te keqe e mbajtur nen kontroll eshte e lejueshme per shoqeri te civilizuara.

Per shoqerite e pacivilizuara kjo do te ishte njesoj sikur te vije ne treg dicka te pashendetshme drejt se ciles te gjithe do te turreshin. Qe do te thote se kerkesa mund te jete me e madhe sesa oferta, gje qe do te rriste edhe vleren e ketij komoditeti te rendomte. Statusi dhe ngritja e tyre ne sferen shoqerore do te ishte marramendes dhe ato do te mbanin ne dore edhe celesat e burimeve te mjaltit. Demek. Status i larte monetar i barabarte me status me te larte shoqeror i barabarte me kurva te ndershme te cilat tashme jane "ladies" dhe duan te merren me politike, filozofi, blerje shitje pronash apo me leshte e pupit.

Ajo bamiresia qe kerkon te besh, po te isha une, do te vija bounty-hunters ne te gjitha cepat per te gjurmuar "the faceless virtual stalkers" te cilet jane te semure fizikisht, shpirterisht dhe menderisht POR qe kane shuma te medha parash per te derguar ne emer dhe vend te tyre emisare te punesuar te cilet prezantohen me emrin e te pareve.

Ata njerez kane karakteristike dhenien e detajeve te hollesishme si dhe paraqitje fotografike te demek vendeve qe ata kane vizituar. Sa me teper nga keto aq edhe me te dyshimte ata njerez.

Ora : 0:00


Eleonore
 
Top