Te ishe ti ca do beje?

bionic

Primus registratum
Te ishe ti ca do beje?

Jam 17 vjec dhe jetoj ne toronto dhe problemi esht se ky si vend ka plot opportunitis per tu shkolluar ne te njejten koh ka dhe per jet qefi.
provoj ti futem shkolles no jer mduket sikur po mungoj ca gjera te moshes ,kurse kur shkoj neper house party clube apo kudo pendohem se me duket sikur ja var shkolles tani shkurt do te doja mendimin nga ju qe i keni kalu kto dhe keni eksperience po nuk shkova neper party a jam duke munguar no nji gje nga jeta e ksaj moshe apo jan gjera qe i gjen dhe me pas?

Goca

Primus registratum
Re: Te ishe ti ca do beje?

Zgjidhet shume thjesht. E para shif a ke me msu, nese po, me mire te mesumen se te dalmen, se per te dale del edhe naj dite tjeter kur s`ke me msu. E dyta, mos shko ne 7 party ne jave se s`bohet qameti.... /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Goca e karrocaxhiut *:
[qb] Zgjidhet shume thjesht. E para shif a ke me msu, nese po, me mire te mesumen se te dalmen, se per te dale del edhe naj dite tjeter kur s`ke me msu. E dyta, mos shko ne 7 party ne jave se s`bohet qameti.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
eshte difekt i cdo te riu kjo qe po te ndoth ty dhe pikerisht shumica e te rijve nuk e ndan dot kohen duke i lene gjithckaje kohen qe i takon,per mendimin tim mund ti besh te dyja dhe shume rehat perparesi jepi shkolles pasi ajo te siguron ne jete pastaj edhe qefit jepi kohe por gjithmone me karar te del koha shume rehat te shkosh ne party nje here nejave te shtunen ne dark mund te shkosh shume mire.por po te mendosh mire nuk jane parit ato qe na e marrin kohen e mesimeve jane shume gjera pikerisht kjo kohe qe po harxhoj tani ne internet i eshte marre mesimeve nuk them te mos hy te shkruaj neforum por them qe ta bej cdogje me karar dhe njeriu e ben shume kollaj kete pra shkurt duhet ta pogramosh kohen jo te behs cka te dali perpara.

sweet eda

Primus registratum

Chronic yllo, i ben te treja, ashtu sic i kemi bere te gjithe, edhe shkollen, edhe punen, edhe qejfet, tani s'shkojme ne party sic tha dhe shoqja me siper 7 dite ne jave, por kur kam kohe te lire, dhe shoqerine e duhur shkoj ne party qe c'ke me te...ama shkolla eshte ne vend te pare te mendjes, te tjerat i ben edhe me vone, varet sesi e organizon ti jeten, kush do ben cdo gje.

Kostandina

Primus registratum

po nuk shkova neper party a jam duke munguar no nji gje nga jeta e ksaj moshe apo jan gjera qe i gjen dhe me pas? [/QB]
sigurisht do kesh ko te shkosh ne shume parties, ne kte mosh duhesh ta marresh shkollen seriozisht, sic tha njera, ska nevoj te vesh ne cdo party, go when you have fee time... no big deal /pf/images/graemlins/smile.gif

kapedani

Primus registratum

Djalo beji qe te treja por shkolla te kete prioritet.Neser nuk do behesh pishman fare.Se qe thua ti kur mbush nji fare moshe keto femrat e sotçme anen ekonomike shohin te paren tek mashkulli.

Thamina

Papirus rex
Te ishe ti ca do beje?

Jam 17 vjec dhe jetoj ne toronto dhe problemi esht se ky si vend ka plot opportunitis per tu shkolluar ne te njejten koh ka dhe per jet qefi.
provoj ti futem shkolles no jer mduket sikur po mungoj ca gjera te moshes ,kurse kur shkoj neper house party clube apo kudo pendohem se me duket sikur ja var shkolles tani shkurt do te doja mendimin nga ju qe i keni kalu kto dhe keni eksperience po nuk shkova neper party a jam duke munguar no nji gje nga jeta e ksaj moshe apo jan gjera qe i gjen dhe me pas?
17 vjec?
Ne radhe te pare nje 17 vjecar ne kanada e kudo te jet nese ka familje qe fiks I duan te miren femijes se tyre e mendojne per kete femije.
pasi perher degjojm qe prindi e do femijen.Por sic e di ka gjithfar prinderish...
Nje djale a vajze ne moshen tende duhet te kete liri te beje gjithcka nga shume pak,ama shkolla duhet te zeje kohen me te madhe tek jeta juaj ne kete moshe.
Kanadaja te jep mundesi qe asnje shtet sta jep ! e Vertete,ama jeni shume I ri e ne mbremje mund te shkoni ,por gjithcka me karar e me kujdes.
Qef nuk behet vetem ne mbremje,ka shume qefe ne kanada,ne gjithfar vendesh,sportesh,aktivitetesh....
Keshilla ime do ishte mos ler shkollen menjane,pasi per si po vjen jeta sidomos ne kanada,sot universiteti sesht asigje me shume se nje shkolle gjimnazi,pa pasur master e phd prap smund te arrish ku do doje....te arije.
Veri detyr vetes e gjeje kohen per te gjitha ngapak por mbi gjithcka ruaj veten dhe mendjen ne shkolle!
Ka perhere nje vend e nje kohe per gjithcka.

Al-Punk

Still here
17 vjec?
Ne radhe te pare nje 17 vjecar ne kanada e kudo te jet nese ka familje qe fiks I duan te miren femijes se tyre e mendojne per kete femije.
pasi perher degjojm qe prindi e do femijen.Por sic e di ka gjithfar prinderish...
Nje djale a vajze ne moshen tende duhet te kete liri te beje gjithcka nga shume pak,ama shkolla duhet te zeje kohen me te madhe tek jeta juaj ne kete moshe.
Kanadaja te jep mundesi qe asnje shtet sta jep ! e Vertete,ama jeni shume I ri e ne mbremje mund te shkoni ,por gjithcka me karar e me kujdes.
Qef nuk behet vetem ne mbremje,ka shume qefe ne kanada,ne gjithfar vendesh,sportesh,aktivitetesh....
Keshilla ime do ishte mos ler shkollen menjane,pasi per si po vjen jeta sidomos ne kanada,sot universiteti sesht asigje me shume se nje shkolle gjimnazi,pa pasur master e phd prap smund te arrish ku do doje....te arije.
Veri detyr vetes e gjeje kohen per te gjitha ngapak por mbi gjithcka ruaj veten dhe mendjen ne shkolle!
Shkrimi ishte i Tetor 2003.
Ajo 17 vjecarja qe e ka shkruar, sot eshte te pakten 29 :)

Thamina

Papirus rex
hahahahah me lot se kam ven re ka qen vone ....
ok do jet per tjeret por flm per vemendjen e vlersoj.

Balahk

Locus omnem
17 vjec?
Ka mbaruar shkollera,mastera sot :p
meqe i thone 12 vite me pare.
por ju bete mire,se keshilluat 17 vj e sotem.dmth eshte i vlefshmem
shkrimi juaj :)