--------Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]PIka ime e dobet . Nese arrin te me prekesh ne Seder. POr eshte shume e veshtire kjo gje ,sepse spara prekem ne seder.[/qb]
Il sedere tienilo ben stretto /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]PIka ime e dobet . Nese arrin te me prekesh ne Seder. POr eshte shume e veshtire kjo gje ,sepse spara prekem ne seder.[/qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Il sedere tienilo ben stretto /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:Fillimisht postuar nga TEDI:
KOm uniforme Antiplum mos ki dert XHomi i sahatit eshte dopio blind ... mos Ki dert ... :thumbsup:
Ps: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oh nervat e mia... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb]Pika e dobet?
Nervat...po me hypen nervat ja kepus kot se koti e s'di ca te them... /pf/images/graemlins/frown.gif ![/qb]
----------------Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb]xhelozia!Kur me thone se jam shume xheloze me iken truri /pf/images/graemlins/blush.gif mundohem me gjithe forcat te hiqem sikur nuk jam dhe perseri nuk ja arrij se ne te vertete jam shume...shume...dhe nuk dua te dukem po s'kam cbej sme rri goja rehat pa kerkuar llogari jam prepotente, arrigante dhe tepre posesive caso disperatto... e di nuk kam sherim.
Duhet tja fus vetes :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
.......... /pf/images/graemlins/wink.gif jo ate timin eeeeeee se t'vrava :smash: :tipsy:Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]To eat men! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]