SUPER SQUADRAT - HOLLANDA + AJAX

alpacino

Primus registratum
SUPER SQUADRAT - HOLLANDA + AJAX

AJAX
kjo squader mito, per futbollin, kjo eshte squadra, qe shpiku futbollin total,eshte sqadra qe i ka fituar, te gjitha kupat qe ekzistojne,

kush eshte tifos i AJAX AMSTERDAM ta nrej zanin

ja dhe ftoja e lojtarit me te mire ne bote

cruyff1.gif

alpacino

Primus registratum
Re: SUPER SQUADRAT - HOLLANDA + AJAX

ja dhe idhulli tjeter i ajaxit te madh
grande neskeens

--------------------------------------------------

74WM-Neeskens.jpg

assassino26

Primus registratum

Nqs kualifikohet Tirana me garcia-n e Austrise,do ti bjere te ndeshet me Ajaxin...Si zor te ndod /pf/images/graemlins/frown.gif he

gezim lame

Primus registratum

njehere Tirona ka bere histori me Ajax...
ma kishte qejfi te luanin edhe njehere...... /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Nqs kualifikohet Tirana me garcia-n e Austrise,do ti bjere te ndeshet me Ajaxin...Si zor te ndod /pf/images/graemlins/frown.gif he [/qb]
Ec tirana forca te shofim njihere kunder Ajax-it1

alpacino

Primus registratum

Ec tirana forca te shofim njihere kunder Ajax-it1
------------------------------------------------- ah te shkretit ju sapo ju thate ec tirana se do lush me ajaxin e zuni frika e humi 5-1 e ku ne tirane /po ju jap nji kshill kur te lozi ndonje squader e juaja mos permeni emrin AJAX sepse jua fut tmerrin squadres tuaj
FORZA AJAX + IL MIO PARTIZAN
E POSHTE DINAMO E TIRAN
:thumbsup:

alpacino

Primus registratum

ne turneun qe po zhvillohet ne amsterdam arena
ku marrin pjes AJAX INTER LIVERPUL GALLATASARAJ
REZULTATET JANE KTO AJAX - LIVERPUL 0 - 0
INTER - GALLATASARAJ 3 - 0
AJAX - INTER min.17 0-0
:thumbsup:

alpacino

Primus registratum

AJAX SHKATERRON INTERIN 3 - 0 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boby

Primus registratum

Marshallah.Ashtu qofte gjithmone.
Une jam tifoz hollandez por jo i Ajaxit,por i Milanit.Arsyeja pse me Milanin mese e qarte.3 Tulipanet.Po si tifoz hollandez kam shume simpati per Ajaxin.Eshte nje nga shkollat e futbollit me me emer ne bote nga ku kane dale dhe shumica e yjeve te Hollandes.

alpacino

Primus registratum

Marshallah.Ashtu qofte gjithmone
Une jam tifoz hollandez por jo i Ajaxit,por i Milanit.Arsyeja pse me Milanin mese e qarte.3 Tulipanet.Po si tifoz hollandez kam shume simpati per Ajaxin.Eshte nje nga shkollat e futbollit me me emer ne bote nga ku kane dale dhe shumica e yjeve te Hollandes.
.

ja ku jan treshja qe lind nji here ne 100 vjet

SporTHumoRoranje88.jpg

gabim i madh nji qe eshte tifos hollandes ne fillim duhet te jete pa tjter tifos i ajax, ose psv,milani duhet te jet si squader e dyt e zemres
edhe un kom qon tifos i milanit kur ishin treshja me e madhe e te gjitha kohrave GULLIT RIJKARD VAN GOL por gjithmon mas ajaxit
forca AJAX + IL MIO PARTIZAN :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boby

Primus registratum

alpacino ti ke shume te drejte epo sic e di dhe vete ne ato kohra pervec kampionatit shqiptar dhe atij italian te ne ne shqiperi s'mund te shihje tjeter (ktu ku jam as tani s'sheh dot lige hollandeze).Dhe per kete arsye dhe une ngela ma milanin.Puna eshte te te hyj nje ekip ne zemer se po te hyri veshtire se del me,qofte edhe po te bjere ne kategori te dyte.Une e kuptoj se shume pasi rriten kuptojne pak me shume nga futbolli dhe mund ti ndrrojne simpatite per ekipet,por milani ne ato vite ka qene ekip klasi dhe ashtu ngeli deri vone.Keto vite as mua sme pelqen shume(me Inzagin /pf/images/graemlins/frown.gif )por sme ben zemra ta nderroj.
3 ekipet e mia te preferuara:
1.Milan
2.Barcelona (historikisht ekip hollandez /pf/images/graemlins/laugh.gif )
3.Ajax
Midis Berces dhe Ajaxit veshtire te bej nje klasifikim te qarte

alpacino

Primus registratum

o x ray
me vjen keq per ate interin tan qe nuk munet me e fitu ket kampionatin,mi dispiace perche mi sta molto simpatico massimo morati.

FORZZA AJAX + DHE E IMJA NEDERLAND YES, :thumbsup:

alpacino

Primus registratum

njoftim
super AJAX luan sonte ne darke me GRAZ squadren qe i dha dajak tiranes e se la dhe me qajt
ne oren 20-30 GRAZ - AJAX ju informojme per rezultatin gjate ndeshjes
FORZA AJAX-HOLLAND+IL MIO PARTIZAN

alpacino

Primus registratum

il super AJAX ka barazu 1-1 ne austri me Graz
ku ajax ka dominu tan neshjen.

alpacino

Primus registratum

citim nga roberto
----------------------------------
sa Kupa bote ka Holanda?
-----------------------------------------------

nuk ka asnji kup bote deri tani,nuk e di mire sa njohuri ke per futbollin,jam i sigurte qe e njeh mire,ne 1974 gjermanet e mushen fushen plot me uje ne menyre qe extraterrestrat hollandez te mos shprehnin ne maksimun tekniken e larte te tyre,ndeshja perfundoi 2-1 per RFGJ/ te kujtoj qe kjo neshje u luajt 10 vjet me mrapa po ne ate stadium me po ato lojtare fitoi hollanda 1-0/
ne 1978 HOLLANDA del ne finale me Argjentinen, argjentina nuk do te dilte ne finale po mos te blinte ndeshjen me Perune/portieri perujan u arrestu ne ate kohe per shitjen e neshjes,gje qe ai pohoi dhe vete/ megjithate neshja perfunoi 3-1 per argj.
ne 1994 hollandezet u eliminun nga brazili 3-2 me dy gola apsait
sic esheh zoti robi hollanda tepakten 2 kupa bote ta themi troc ja kan vjedhur,kto jane fakte te komentume nga shtypi i asaj kohe.
duhet te shtojnji gjo qe eshte shume e rendsishme futbolli ne holland eshte sport ndersa ne gjermani,angli,italietj eshte pune,dhe kjo ka ndiku qe hollanda te mos kete nje kup bote
UN JAM SHUM KRENAR QE JAM TIFOS I KSAJ SUPER SQUADRE,QE IMESOI BOTES SE SI LUHET FUTBOLLI SOT.
FUTBOLLIN QE KA BO HOLLANDA NUK KA ARRITUR TA IMITOJE ASNJERI DERI TANI :thumbsup: :wave:

forza hollanda + il mioajax
para - partizani

gezim lame

Primus registratum

ne 1974 gjermanet e mushen fushen plot me uje ne menyre qe extraterrestrat hollandez te mos shprehnin ne maksimun tekniken e larte te tyre,ndeshja perfundoi 2-1 per RFGJ/ te kujtoj qe kjo neshje u luajt 10 vjet me mrapa po ne ate stadium me po ato lojtare fitoi hollanda 1-0/
Alpacino!!!
te jesh tifoz i zjarrte s'ka problem, po puna osht se me rrejt s'o mire... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne '74 stadiumi s'ka qene mbush me uje... /pf/images/graemlins/wink.gif
ka qene ndeshja ger-pol (1-0) ku para ndeshjes ra shume shi dhe u komentua se ajo ndeshje edhe mund te ishte shtyre...(ne fund te fundit fusha ishte e njejte per te dy)

Finalja tani.
stadiumi ka qene ne forme perfekte, s'ka pas as uje e as shi... /pf/images/graemlins/laugh.gif nje ne dore

holandezet ben nje gol me penalti, pofaulli ishte jashte zones(ishte min e pare e ndeshjes)... dy ne dore....

ne pjesen e dyte kur ishte rezultati 2-1 per gjermanet Muller beri edhe golin e trete, (goli ishte 100% i rregullt e asnje s'e ka kundershtuar deri me sot), por albitri s'e dha per off-side.

Per '78!
Po te mos ishte argjentina holandes do binte ne finale brazili, kjo s'do te thote se holanda kishte mundesi qe te mundte brazilin.
Holanda e '78 ishte hija e '74 edhe grupin mezi e kaloi me ca rezultate koti tip barazimi me iranin etj.

Ka mund hol gjermanine pas 10 vjetesh 1-0 ne po ate stadium, e cfare pastaj, edhe po ta rrifni edhe 100 here gjermanet fitun aty ku kishte me rendesi ne finale.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pafshim