sondazh per hunden me te madhe

nirvana_m

Primus registratum
sondazh per hunden me te madhe

pershendetje te gjitheve:mora kete inisiative per te hap kete teme jo vetem per te gjet ate qe ka hunden me te madhe ne chat , por dhe per ta ndihmu kete te fundit duke dhon i kontribut te perbashket per ta ndihmuar qe dhe ai te kete mundesi te boje operacionin e duhur ne menyre qe hunda te jete ne perpjestim te drejte me pjeset e tjera te trupit:)
une mendoj qe te gjithe te votoni per disconnected e meriton te jete hunderri i chatit, gjethashtu meriton dhe kontributin vullnetar per nje operacion plastik.

ssssssss

Primus registratum
Re: sondazh per hunden me te madhe

looooooooooooooooooool.uhauhauhahuauhhuauhahuauhuhauha
e meriton /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif/ niravana je i papam /pf/images/graemlins/tonguee.gif loooooooooooool sa kom qesh.vota ime vlen per ate qe e thot nirvana /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ej Se Ke Kjo Kategori Futem ne UN po un HUnden e kom ne Porporcion Tamom Me Pjest e Tjera t Trupit ne Sdu Me BO Operacion ... MUnd t Dal nga HEtimi i SOndazhit ???

anthrax

Primus registratum

hmmmmmmmmm jam shum dakort per fjalet qe po thote shoku im.ta votojm disconnected si hunderrin e chatin.ajo hunde eshte bere nje problem i madh per sigurin e gjith chatisteve.biles ka filluar qe tastin enter ta shtyp hund.duhet te merren masa te menjehrshme per kete gje.kshuqe vota ime eshte PO

Nobis

Primus registratum

ore hunda e madhe eshte tregues i personalitetit tek mashkulli /pf/images/graemlins/wink.gif
sa me e madhe te jete hunda aq me i madh eshte ... personaliteti /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Vetëm hunda e tij, ishte 25 cm e gjatë. I çuditshëm ishte fakti që ishte i madh dhe mishngrënës nuk kishte asnjë dhëmb në gojë.

S

Scorpion

Guest

Se harrova behej fjale per kete peshkaqenin pa dhembe ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

peshkaqeniikapurnevlore.jpg

nirvana_m

Primus registratum

EnerGy do kete qene peshk shpate perderisa e ka pas hunden aq te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif