Si po ta lexon mendjen ky topi cristal?

DriniS

Ecejak
Re: Si po ta lexon mendjen ky topi cristal?

Shume thjesht, numrat jane "llogaritur" qe te kene shenja specifike te cilat duke bere llogaritjen matematike sic udhezohesh ne website, te shfaqi simbolin e zgjedhur ne top. Kur personi e riprovon lojen, shenjat prane numrave kane ndryshuar, per tiu pershtatur "llogaritjes" qe te shfaqi shenjen tjeter.
Ne secilen here ne vecanti, s'ka fare rendesi cilin numer zgjedh pasi te gjithe numrat jane bere qe te japin si rezultat shenjen qe do shfaqi topi magjik.
Ceshtja do ndryshonte nese shenjat do qendronin ne numrat perkates sa here qe te riprovoje lojen, dhe atehere topi s'do kishte mundesi te gjente se cila shenje i ka dale personit.
 

Furor Aquila

Primus registratum
Re: Si po ta lexon mendjen ky topi cristal?

E gjete....
Sa here qe do besh llogarine do te dali njeri nga keta numra:81, 72, 66, 63, 59, 54, 45, 36, 34, 27, 22, 18, 9, 0. Keta numra gjithmone do kene te njejten shenje me topin. Ka dhe numra me te njejten shenje por ata jane vendosur per tju konfuzaur.
 
Top