Si pergjigjesh?

ersjada

Primus registratum
Si pergjigjesh?

Do doja te gjithe te mendonit per nje rast qe dikush eshte tallur me ju dhe ju nuk jeni ndjere dhe aq mire,por kishit mundesine tia shperblenit ne te njejten menyre(dmth.te talleshit dhe ju me ate)Si mendoni duhet ta bej?Ja vlen te pergjigjem ne te njejten menyre?Pres mendimet tuaja!
//////////////
Mendimi im eshte ky:Nese dikush eshte tallur me mua apo me ka vene ne siklet ne nje fare menyre une nuk do te hakmerresha,e them me sinqeritetin me te madh sepse mendoj se se pari nuk ia vlen barra qirane dhe se dyti nuk do ia lejoja vetes qe te bija ne nivelin e tij/saj.
Ky eshte mendimi im,ndoshta gaboj! :thumbsup:

aurrel

Primus registratum
Re: Si pergjigjesh?

sigurisht...je ndier keq ..mbasi ke kuptuar qe ai tallej...
ai njeri tregoj se si eshte ne te vertete...
mendon mire duke e injoruar..nuk ia vlen, pastaj nuk eshte e then qe ai te ndihet keq si
ty /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: :thumbsup:

alinos

Forumium maestatis

Ersajda,
me sa kuptoj une, ti e ke kuptuar me vone se ai tipi eshte tallur me ty, gje qe do te thote se ty te duhet pak kohe para se te kuptosh se te tjeret jane tallur me ty.
Ne kete rast keshilla ime do te ishte: mos ju pergjigj me te njejten monedhe, sepse ka rrezik qe e tallura te te kthehet prapa dhe te perfundosh perseri e poshteruar!

Here tjeter, me e vemendshme dhe mos lejo njeri te te talli :wink:

Leandra

Primus registratum

Kur isha e vogel, isha e shendoshe me floke te shkurter, komplet si cun dhe shume here talleshin me mua, sidomos djemte... Duke u rritur dhe duke u kujdesur per trupin, me nje fjale ndryshova 99% e asaj qe isha... Qaja shpesh atehre dhe e vetmja gje qe kisha ndermend ishte hakmarrja, por isha femije une, s'dija me gjate. Kaluan ca vite, dhe me ra rasti te takoj ato njerez qe fillimisht talleshim me mua, asnjeri nga ato nuk me njohu, sweet dhe ato qe ato single te gjithe me kerkonin te dilja gjiro me to....
Revenge is sweet.............!!!!!!!!
Pastaj ia fillova une, cave u thoja se une isha too good for them, ca te tjereve lija date me to dhe dilja me te tjere, dhe filloja ti kritikoja nga floket nga trupi nga veshja...derisa u thashe me ne fund... remember me when you thought u r better then me.......

What goes around comes around...kot nuk thone.

ME NJE FJALE nuk ia vlen te jetosh te kaluaren, por dhe ti dalesh zot vetes duhet.......

CoolAngel

Primus registratum

Nje keshille:

"Sillu me te tjeret ashtu sic pret qe ata te sillen me ty."

Nqs nuk do qe te te tallin mos i tall. Ne kete rast ata kane vepruar te paret, te keshilloj te mos tallesh dhe ti por ta lesh te mbyllet ketu. Hakmarrja nuk zgjidh asnje problem. Nuk besoj se ke per t'u ndier me mire as vete pasi te jesh tallur edhe ti.

Gjithe te mirat!

personazh

Valoris scriptorum

eshte me moshe...maj men qe pergjigjesha flake per flake, edhe kur e tallmja ishte sa per ti fut nji te qeshme e pa te keq. me kalimin e kohes msohesh qe te tallmes ti pergjigjesh me te tallme ose me mosperfillje, imunitet me nji llaf...dhe eshte bukur per zotin, kur s'e vret men'jen dhe aq shume nga batutat per'rreth.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Uhm..ulur me dike ne tavoline para nja dy ditesh ja beja....

Or'mai siamo in ballo e balliamo...
e ai me tha:
Si ma almeno conduciamo questo ballo /pf/images/graemlins/smile.gif

Indiferenca vlen me teper se 1000 fjale boshe!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ersjada:
[qb] Do doja te gjithe te mendonit per nje rast qe dikush eshte tallur me ju dhe ju nuk jeni ndjere dhe aq mire,por kishit mundesine tia shperblenit ne te njejten menyre(dmth.te talleshit dhe ju me ate)Si mendoni duhet ta bej?Ja vlen te pergjigjem ne te njejten menyre?Pres mendimet tuaja!
[/qb]
MOisiu ne Nje nga Urdherat qe i erdhen ne Malin e Sinait kishte .. Sy Per Sy dhe Dhemb Per Dhemb ... Por ti ne kete rast Injoroje ne nje Menyre te atille qe ai te mos kete me goje te flase dhe te mundohet te te talle ...

Ida

Primus registratum

Reagimi varet dhe nga situatat.Idealja eshte te mbash qe ndrim indiferent e te shikosh punen tende.Por une per veten time nuk jam perfekte,ndaj kur te me vinte ne dore do tja shperbleja me te njejten menyre atij personi. :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ida:
[qb] Reagimi varet dhe nga situatat.Idealja eshte te mbash qe ndrim indiferent e te shikosh punen tende.Por une per veten time nuk jam perfekte,ndaj kur te me vinte ne dore do tja shperbleja me te njejten menyre atij personi. :rockband: [/qb]
NUk duhet te presesh rastin por ta kerkosh ate dhe ta besh ne ate menyre qe te jete Ne Favorin tend . Bota me rrota eshte dhe nese e rrotullon pak me shpejt te vjen ne favorin tend ...

darma

Primus registratum

Une them se do te reagoja shume shpejt por por gjithmon duke patur parasyshe qe e tallura ime te jete edhe ofenduese dhe sigurisht duke mos lena asnje shteg per tu pergjigjur ndoshta vetem keshtu do te isha me e qete :smash:

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Nje e nenqeshur ironike duke e veshtruar drejt ne sy dhe ....formula me efektive,por edhe kur nuk ndodh keshtu atehere dy ose tre fjale e jo me teper me kunje...gjithsesi e rendesishme eshte te mos i lesh spazio te tjereve per te te vene ne loje duke menduar se vetja eshte First of aLL!!!uNE NE KETE MEnyre oa kam dal gjithnje....

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Uhm..ulur me dike ne tavoline para nja dy ditesh ja beja....

Or'mai siamo in ballo e balliamo...
e ai me tha:
Si ma almeno conduciamo questo ballo /pf/images/graemlins/smile.gif

Indiferenca vlen me teper se 1000 fjale boshe! [/qb]
pergjigja ishte:

almeno conduciamolo questo ballo, ***** !! /pf/images/graemlins/wink.gif

komino

Valoris scriptorum

meqense nuk po flesim per perdorim dhune, HAKMERRU

pse jo?!

italianet thone - hakmarrja eshte nje ushqim qe shijohet i ftohte