Shqiptarë në Karlsruhe

Al-Punk

Still here
Kam ca kohë që ndodhem në Karlsruhe dhe nuk me ka qelluar te takoj shumë shqiptarë këtej.
A ka ndonjë shqiptar në Karlsruhe e rrethinat si Offenburg, Baden-Baden, Pforzheim, Rathaus etj?
 

eno alla

Primus registratum
Kam ca kohë që ndodhem në Karlsruhe dhe nuk me ka qelluar te takoj shumë shqiptarë këtej.
A ka ndonjë shqiptar në Karlsruhe e rrethinat si Offenburg, Baden-Baden, Pforzheim, Rathaus etj?


Ne aach afer singen ndodhem une
 

eno alla

Primus registratum
Ndodhem ne gjermani prej nje nave jam ftuar nga nje familje gjermane
Po kerkojme nje menyre per te bere dokumentat..me tregon ndonje menyre njeri ju lutem...
 

Al-Punk

Still here
Ndodhem ne gjermani prej nje nave jam ftuar nga nje familje gjermane
Po kerkojme nje menyre per te bere dokumentat..me tregon ndonje menyre njeri ju lutem...
E vetmja menyre eshte te gjesh nje pune, te shkosh ne Shqiperi, te marresh nje vize pune e te kthehesh prap.

Ose te regjistrohesh ndonje universitet nese je ne moshe.
 

eno alla

Primus registratum
Ke facebook ose skype
Te flasim pak te lutem
Ne skype me mire enoalla1 emri im
Do me ndihmoje shume
 

Airbourne

Papirus rex
Kam ca kohë që ndodhem në Karlsruhe dhe nuk me ka qelluar te takoj shumë shqiptarë këtej.
A ka ndonjë shqiptar në Karlsruhe e rrethinat si Offenburg, Baden-Baden, Pforzheim, Rathaus etj?

Ka ca qe banojne aty rreth e perqark.Baden-Baden dhe Karlruhe ma do menja qe i njof njecikez, se e paske dhe emrin e bukur......prandaj!
 

Airbourne

Papirus rex
Pershendes Shqiptaret ketu ku banojme....
GOU DEUTSCHLAND te tjeret si perhere...
M.RR,B vecanerisht m.e.l
 
Top