Shqipetar me pak kete vit

scadarsko

Locus omnem
Cdo vit ka 650 kerkesa per heqje shtetesie nga shqiptaret,dhe marrje shtesije tjeter ne vende europes ...breda 5 viteve te fundit rreth 3880 shqipetar,jan larguar perfundimisht nga regjistrit themeltar ne vendim te presidences....ky fenomen po zgjerohet dhe me shume duke dhene po nga presidenca dhe ministria e puneve brendeshme ,shtetesi shqiptare kerkuesve te shumte te huaj me origjine orientale,sidomos nga siria,kurdistani,iraku,apo turqia....shteti shqiptar ka ligje te lehta ne krahasim me vendet fqinje si mali i zi,ku nuk leshon kesi lloj natyralizimesh......me nje fjal shqiperia po fillon te perzhet perseri mbas 60 viteve pastrim.
 
Top