Shqiperia ne Foto / Historike

Mono

Forumium praecox
mediha-mehdi-frasheri-shehnisha-ekrem-libohova.jpg
Mediha Mehdi Frashëri dhe Shehnisha Ekrem Libohova në plazhin e Durrësit në vitet '30. Në sfond duket Shkëmbi i Kavajës.
 
Top