Shqiperia mbun Vietnamin 5 me 0

Oliver/Andi

Forumium praecox
Shqiperia mbun Vietnamin 5 me 0

Si duhet vlersuar tashi kjo fitore, nje fitore pa vlere ndaj nje skuadre brithyer qe luajne futboll sa per hobi (sic jane futbollistet e Andorres qe na pat mundur 2 me 0).
Apo nje fillim i mire per trainerin e kombetares brigel ?

NYC_GUY

Primus registratum
Re: Shqiperia mbun Vietnamin 5 me 0

Kesaj i thone gjej kale te ngordhur dhe hiqi patkonjte . Federata e vietnamit eshte formuar ne 1972 ehste turp te mburemi , mejgithate me mire fitore e thelle se sa barazim apo humje .

Le_Routard

Forumium maestatis

He mo i lumt maja kepuces futbollistave tane!!!

Ore kombtarja nuk eshte skuader bamirse. I keni pa ekipet e forta cfare i punojn skudrave te dobta? I bojn gola sa tju haj koma, Ne kampjonatin boteror gjermoni i rrafi 8-0 harapt pa ja bo syri terrt ju thoni pse i rrafem aq keq, gjynof qe si bom edhe nja 5 te tjere them una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj mos harroni se edhe Koreant nuk dishin me lujt futboll po bon pistil gjith ato ekipe!

Une the bravooooo!!!!

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] He mo i lumt maja kepuces futbollistave tane!!!

kampjonatin boteror gjermoni i rrafi 8-0 harapt pa ja bo syri terrt ju thoni pse i rrafem aq keq, gjynof qe si bom edhe nja 5 te tjere them una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une the bravooooo!!!! [/qb]
u i marrsh te keqen harapve ti se as gjerman e as brazilian sna rrah dot

para shqiperiaaaaaaaaaa

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] He mo i lumt maja kepuces futbollistave tane!!!

kampjonatin boteror gjermoni i rrafi 8-0 harapt pa ja bo syri terrt ju thoni pse i rrafem aq keq, gjynof qe si bom edhe nja 5 te tjere them una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une the bravooooo!!!! [/qb]
u i marrsh te keqen harapve ti se as gjerman e as brazilian sna rrah dot

para shqiperiaaaaaaaaaa [/qb]
gjithmone para /pf/images/graemlins/smile.gif