shkolle rrobaqepsie

lusen_uk

Primus registratum
jam i interesuar te di nese ka ne tirane ndonje shkolle ku vajzat te mesojne te behen rrobaqepese..kam vajzen e vellait qe sivjet mbaron te mesmen..e ka shume ne qejf punen me qepje dhe deshiron te marre si zanat rrobaqepjen..nuk jemi te interesuar per kurse pasi kurset jane krejt kot..shkurt ndonje shkolle me reputacion dhe kohezgjatje te pakten dyvjeqare qe kur ta perfundoje te jete e afte te beje dicka e jo thjeshte te qepe anet e nje shamije dore..ky lloj zanati don edhe intuite dhe talent dhe vajzes nuk i mungon kjo gje..ajo e ka me qejf prandaj interesohemi per kete gje..nuk ka problem ne eshte private apo publike apo dhe me pagese..duhet te shpenzosh qe te fitosh nje zanat..
 
Top