Shes Sall Interneti 10 kompjutera HP +Server 11+Printer

Visi Ciloti

Primus registratum
KOMPIUTER & MONITOR HP Cpu 2.80,hdd 80, ram 1 GB, monitor 17", mouseTastier Boxe, 140 euro. DELL gx 620 CPU 2.80, ram 1 gb, hdd 80 gb, monitor 17" MousTastierBoxe cmimi 140 .
Bashke me kompjuterat shiten dhe tavolinat ne gjendje te shkelqyer + dhe gjithe sistemin e rrjetit kabllore.Kompjuterat jane te pajisur me programe + sistemin e menaxhimit + sistemin e monitorimit. Gjithashu perfshihet dhe Printeri,Scaner,Fotokopje.
Kompjuterat shiten per arsye emigracioni.
Te 10 kompjuterat +Serveri+Tavolinat _ se bashku shiten 300 mi lek te reja. Per me shum info kontaktoni.
Cel..0695802552
Gmail...cilotivisi@gmail.com
Facebook... [urlcode]http://www.facebook.com/visi.ciloti[/urlcode]
 
Top