Shani mesuesen qe keni pasur inat

KATALLANI

Primus registratum
Shani mesuesen qe keni pasur inat

kush do ja filloj i pari??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

I

insane

Guest
Re: Shani mesuesen qe keni pasur inat

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] kush do ja filloj i pari??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
ahahahah
Qemal Stafa : Sabajet ( se kam idene as e mbiemrit) 1 hitleriane!!!

Guest

Me thene te drejten tani qe kam mbaruar nuk me vjen te shaj asnjerin...jo per gje po me ka marre malli.Sikur te me vejne ene 4 nuk do e ksiha problen vetem te isha edhe nje here ne klase dhe te me benin mesim.
PAstaj kete pyetje te na e benit kur ishim ne shkolle kishe per ta pare ca do nxirrnim nga goja...hahahahaaaaaaaaaaa

I love new york

Primus registratum

gjuhet e huaja
Kali i kan pas thirr- nje egersite e vertete, emrin e ka pas Violeta, jepte Histori.

ehhhhhhhhhhhhh cfare kohrash

DARIO

Primus registratum

i ***** drejtorit tim te gjimnazit h.n Ço vite nga 2 nota ne sjellje dhe 2 paralajmerime Ço vite atij i ***rropt mos ma kujtoni mo at *** :mad: :mad:

KATALLANI

Primus registratum

une kam qene tek partizoni. Ja **** motren bukuroshes qe jepte fizike. ku*** e m*** nuk i rrua**e komet fare. Se dyti gezimen e kimise na e mori shpirtin fare. Ja **** /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

Erison700

Forumium maestatis

Kush e hapi mer ket tem qe i lumshin duret.
Ja shk****** rropt asaj zyshes time kujdestare. Mi shkulte barsetat dhe me ngrinte pesh. Ja q**** motren qe me detyoi ti thyja xhomat e shpis kur isha 11 vjec qe hongra ene drunin e plakut per xhomat e zyshes ku***

Petroninsja

Primus registratum

Hmmm ne historine time studentore me kujtohet nje episod shume i dhishem. Kam qene ke PetroNini dhe me ka pas dhene Kimi nje zysh me emrin Vidushi me gje e shpifur ska bo nona. koke kuqe , floket rrela rrela si te pakrefme dhe me e bukra mi kishte nofllat e dala. Nejse bukuria eshte dicka e dhene nga natyra por me e keqja e Vidushit ishte se na kishte shume tangerllik si zysh.. Sjipte nje 10 mer jahu, me ngre tek mesimi i pare i Kimise e kisha mesuar uje po ju them, me pike e presje. I pergjigjem tek e tek me menje se e sigurova noten per nje muaj, kur me ul me thote : Ulu 9, i them me proteste pse me dhe kete note mi zyshe, me thote sthe titullin e mesimit... :mad:
Kam ngelur e shokuar dhe qe atehere urrejtja ndaj atij njeriu eshte rritur dhe grrumbulluar me kohen. Dhe me se fundi sot me erdhi dita dhe i them me gojen plot...
Te martofsha plaken dhe tu bofshin floket me shkure sec i kishe.....
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif U cfare clirimi.....

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

tirana

Primus registratum

Zush Nafija me ka pas thon "rragaç"...(me A)
Po prap se prap simaj inot se m'ka pas dhit tu qesh nme te folmen e vet (smile me te qesh)

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Kush e hapi mer ket tem qe i lumshin duret.
Ja shkerdhefsha rropt asaj zyshes time kujdestare. Mi shkulte barsetat dhe me ngrinte pesh. Ja qifsha motren qe me detyoi ti thyja xhomat e shpis kur isha 11 vjec qe hongra ene drunin e plakut per xhomat e zyshes kurve [/qb]
hahahahahahahahaaaaaaaaa
por paske qene llahtar fare ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua te shaj prof.e letersis qe ma mori shpirtin me ato hartimet qe ja q... derri nenen.

tirana

Primus registratum

Propozim!
Po sikur mos ta dhisim muhabetin me ta bofsha dhe ma bofsh! Si ju duket ideja?

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Propozim!
Po sikur mos ta dhisim muhabetin me ta bofsha dhe ma bofsh! Si ju duket ideja? [/qb]
te lumte goja Majmuni hirko!
Jam shume dakort!

Bora*

Primus registratum

gjithandej vikerka ere qenef nga te dh*erat.

Une antipati kam pas vetem per nji mgjse edhe sot e kesaj dite kur jam shkembyer ne rruge shtirem sikur e respektoj ( na duhet ndonjehere te jemi dhe hipokrite ndoshta respekt moshe asgje me shume, pasi dihet qe mesuesit pasi kalojne te 60-tat nuk merren me per deshmitare, mesuesit rrijne me femije gjithe kohen dhe harrojne qe femijet rriten ndersa ato po tek ura)

nejse respekt per te gjithe sidomos per ato qe na mesuan A, B, C /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Kush e hapi mer ket tem qe i lumshin duret.
Ja shkerdhefsha rropt asaj zyshes time kujdestare. Mi shkulte barsetat dhe me ngrinte pesh. Ja qifsha motren qe me detyoi ti thyja xhomat e shpis kur isha 11 vjec qe hongra ene drunin e plakut per xhomat e zyshes kurve [/qb]
hahahahahahahahaaaaaaaaa
por paske qene llahtar fare ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua te shaj prof.e letersis qe ma mori shpirtin me ato hartimet qe ja q... derri nenen. [/qb]
Llahtar isha une :thumbsup: . Po ajo e kishte kap me mu se ishte e manget nga trut. E kishin ven zush se kishte burrin komunist me dipllom.

Mimoza N

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HEART-BREAKER:
[qb] gjuhet e huaja
Kali i kan pas thirr- nje egersite e vertete, emrin e ka pas Violeta, jepte Histori.

ehhhhhhhhhhhhh cfare kohrash [/qb]
Ooooh zot!Edhe une e kam pas kete zysh,si ja kishte kombinu zoti fytyren me shpirtin!tmerr kur e kujtoj.Kur e kam pare njehere ne rruge gjemb mu ngriten floket,isha gati me i çjerrrre syte..
shkolle me shkolle "kal"i mbeti nofka...kjo eshte pak

anna

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HEART-BREAKER:
[qb] gjuhet e huaja

ehhhhhhhhhhhhh cfare kohrash [/qb]
me duket se cdo shkolle do e kete pasur nje te tille.

dhe ne e kishim. booooooo ca idiote. kafshe fare.

roland1

Primus registratum

jo po bish fare cja kepute kot o anna sa per tja mbeshtetur cep me cep HART-BREAKER :smash: :smash:

Petroninsja

Primus registratum

Heart Breaker ke gjute e huja ke qene ti mi?!
Po Xhacka te ka dhene mesim, ai i gjeografise...
Jo per gjo po e kam pas komshi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per kalin kam degjuar dhe une, ka bere goxha buje.... :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

uEEE per zysh kalin kom nigju edhe une qe vetem rruga me ka ra ka gjuhte e huja /pf/images/graemlins/blush.gif