Seriali i ri *Njerez dhe fate* cfare mendoni?

Neptune's Daughter

Primus registratum
Seriali i ri *Njerez dhe fate* cfare mendoni?

Kur bleva 3 kasetat e para kam qendruar gjithe naten pa gjume para televizorit per ti pare 9 serite e para,po ashtu pas ca kohesh dhe nentshen e dyte. Per mendimin tim ishte nje pasqyrim i qarte i realitetit te sotem ne shqiperi, kishte pak nga te gjitha familjet tona.

Danae

Primus registratum
Re: Seriali i ri *Njerez dhe fate* cfare mendoni?

ai film te ben me zemer,te pakten ti kishin da ne disa familje kta fatkeqesite,jo ti mbildhin ne nje.
po he ihere si veshin punet???trego ca do ndodhi per keta qe nuk kane si ta shohin ne tvsh.

Cruel_Intentions

Primus registratum

ai seriali ka me shume se nje vit e gjysem lal..
kshu qe sbesoj se mund te quhet ende "serial i ri"
megjithate me pelqeu,
-B

Code-Cracker

Primus registratum

Pershendetje !

Do doja te dija cfare seriali eshte ne perpunim tani?

Ciao! Me respekt Driloni!

TDSH

Primus registratum

Une nuk di te kem pare ndonje realizim me te dobet se seriali ne fjale. Kam pare serite e para duke qeshur me te medha dhe mbajtur barkun me dore, ishte per nje turp i mirefillte per artin shqiptar!!!

Maria Antoinette

Primus registratum

Njerez dhe fate mund te jete nje serial i dobet dramatik dhe vertet disa momente jane aq artificiale sa provokojne te kunderten e asaj qe deshirojne te bojne mgjth nuk mund te mohojme idene e ketij seriali...shoqeria shqiptare nen nje tirani te re....Ate te droges dhe te terrorit.....

Me vjen keq por nuk mund te mendoj qe ky film edhe pse i keq eshte i panevojshem per shqipetaret kudo qe jane.

Blendi

Primus registratum

Une i kom pa per vete, se kur je ne amerike gjithcka qe fluturo ka Shqipria haet.
E ke pas drejte fare Danae, duhet te kishin qit edhe nja dy familje te tjera per me nda fatkeqsite se nuk ka bo vaki me i shku nji dere t'gjitha ters n'ate far feje.

Vallaj mu m'pelqe Bert Ndrenika dhe presor Alfred Trebicka se ato tjeret per vec Enit /pf/images/graemlins/wink.gif nuk haen edhe aq.

PS. Nuk e harrova Pavlina Manin. ok?

Per mua pikellimi nuk zgjati me shume se tre minuta. Pasi dola nga shoku i te parit gjerat ne sy, ja kam dhene nje te qeshure qe s'pushonte. Pervec anes teknike qe ishte skandal, turp turp turp,kush dreqin e shkruajti skenarin? Edhe ndonje cupeline e klases se 6 qe mbush fletore me vargje dashurie nuk mund te kishte shpikur ndonje karakter me karikature sesa ajo motra e madhe, (what was her name) qe te keput ne mes nga e qeshura. Lere pastaj Poetin, ore tallen keta?? Nje panatyrshmeri e tepruar qe e bente gjithe serialin komik.

Blendi

Primus registratum

Lola e ka, personazh kot. Do ia kisha ngjitur une siten vetem se nuk e shoh dot.

Djep

Forumium maestatis

A osht i zoti nenjoni t'i hudhi me nei .avi a .mpg files kto kasetat mer, t'i downloadim i cik. :cool:

SkinArt

Primus registratum

"Robert Ndrenika" Meriton 10/10 Te tjeret shume te lodhur ne ate komedi

Botashqip

Primus registratum

Po ideshët të gjitha seritë, mos u lodhni kot me ato paypal-at, as me kredit kartat a dyqanet virtuale a më the e të thash blej.com e tërci e vërci:Jo blej në Shqipëri e transfero këtu. Ato ndodhen në studio e transferohen sipas porosisë suaj. Ju nuk paguani as për transferime e as për postime.
Futi nji e-mail ke Albasimbol@aol.com me adresën tuaj të banesës dhe kasetat ju vijnë aty për pesë ditë. Kur t'i keshë në dorë atëherë paguaj me çeka urdhër-pagesë. Harroji ato çmimet çifute me 99 cent mrapa. Flat price lali: $12.00/kaseta. Jo 19.99 apo 6.99 për 35 minuta kasetë.
Hajt, ju pafsha ke Albasimbol@aol.com. Jo vetëm Njerëz dhe fate por krejt krijimtarinë artistike shqiptare në videofilm.