Se di pse njerëzit... (Poezi nga anëtari Brilliant)

Brilliant

Forumium maestatis
Se di pse njerëzit kanë filluar
Të duken si uqër të urritur
Dhe bota pyll i errësuar
Pa dritë,pa shpresë,e çoroditur

Mjafton që pak ti të afrohesh
Buzë greminës i pa shpres
Fillojnë luten të rrëzohesh
Të shohin shfaqjen tek ti vdes

Kur rrëzohesh të rrethojnë
Dhe tinëzisht nisin afrohen
Si hienat të coptojnë
Gjer ne skelet pastaj largohen
 

scadarsko

Locus omnem
Se di pse njerëzit kanë filluar
Të duken si uqër të urritur
Dhe bota pyll i errësuar
Pa dritë,pa shpresë,e çoroditur

Mjafton që pak ti të afrohesh
Buzë greminës i pa shpres
Fillojnë luten të rrëzohesh
Të shohin shfaqjen tek ti vdes

Kur rrëzohesh të rrethojnë
Dhe tinëzisht nisin afrohen
Si hienat të coptojnë
Gjer ne skelet pastaj largohen
Bravo origjinale !
 

Alephh

Valoris scriptorum
Kafshe te njerezuar dhe njerez te kafsheruar....
Kush e ka provuar e di c'ndien kur gjendet skelet....
 

Dreamer

Under the Dome
Mund te jemi gjithcka perveç se kafshe
Nqs e themi atehere ofendojme me te vertete te gjitha kafshet e verteta!
 
Top