Sanremo 2003`

Diavolessa

Valoris scriptorum
Sanremo 2003`

Me date 4 fillon Sanremo /pf/images/graemlins/smile.gif Kush mendoni se do fitoj? E c'mendoni per ata qe s'i kane pranuar ne konkurim?

Guest
Re: Sanremo 2003`

ejjj teme e bukur...do fillokan bastet ketu me cpo shoh.
ej po une se kam idene as se ksuh kendon as kush nuk do konkuroj.so if possible na jepni me shume informacion.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] me sa di une do marre pjese edhe elsa lila [/qb]
Ehe,kenga e saj e ka titullin valeria.Merr pjese ne sessione Giovani.
Sanremo fillon neser e zgjat deri te shtunen.Ka 20 Big ne gare mes te cilve fausto leali,Ana Hoxha /pf/images/graemlins/smile.gif ,Iva zanichi,Alexia,etj....

5000$ per Elsa Lilen /pf/images/graemlins/smile.gif !

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ehe,kenga e saj e ka titullin valeria.Merr pjese ne sessione Giovani.
Sanremo fillon neser e zgjat deri te shtunen.Ka 20 Big ne gare mes te cilve fausto leali,Ana Hoxha [Smile] ,Iva zanichi,Alexia,etj....

5000$ per Elsa Lilen [Smile] !

Mi sa che diventeremo ricchi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sot fillon, ishalla me te mira. Bastet fillojne neser /pf/images/graemlins/smile.gif Ti degjojme nje here kenget /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjithsesi urime shqiptareve /pf/images/graemlins/smile.gif

ilva

Primus registratum

:rolleyes: edhe une shpresoj qe Elsa te marre ndonje cmim, per te mos thene nje nga te tre.
Do jete fantastike!

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Neptune's Daughter:
[qb] Qe do filloje koncerti sonte faleminderit qe na treguat,
po oren dhe cili kanal e jep na e thote dot ndonjeri? [/qb]
raiuno 20.30

Guest

Sapo mbaroi kenga e Elsa Liles.Ishte e mrekullueshme!Me verte e meriton nje goxha cmim!Uroj te fitoj! /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Te jemi realiste tani, ndonje kenge kushedi se cfare nuk ishte, megjithate ajo e interpretoi bukur.
Sa per cmim, nuk nuk te ngrene aq kollaj ne piedestal italianet jo (po te jesh bishti i kavallit).
Nuk vura re ndonje reagim premtues nga ana e publikut, pas kenges.

TranofiljA

Primus registratum

C'fare kishte vesh, c'fare kishte vesh??? /pf/images/graemlins/laugh.gif (bej shaka ee)

..nuk e kam degjuar kengen, por lexova tekstin dhe me pelqeu goxha.

Sanremo 2003

Ajo eshte e talentuar dhe besoj se do ta kete shfaqur kete kur ka kenduar.

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] C'fare kishte vesh, c'fare kishte vesh??? /pf/images/graemlins/laugh.gif (bej shaka ee)

..nuk e kam degjuar kengen, por lexova tekstin dhe me pelqeu goxha.

Sanremo 2003

Ajo eshte e talentuar dhe besoj se do ta kete shfaqur kete kur ka kenduar. [/qb]
oh trandofile, uuuuu si ishte vesh, sa bukur, ndoshta edhe ngaqe ishte ne radio u dukte se i shkoshin fort /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Te p.n.luarasi zot kom qon una dhe elsa vite pas meje.ka qene nje vit poshte meje.po nuk ja hidhsha syte fare.tani ohhh si qeka bota me shume rrotA..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Te p.n.luarasi zot kom qon una dhe elsa vite pas meje.ka qene nje vit poshte meje.po nuk ja hidhsha syte fare.tani ohhh si qeka bota me shume rrotA..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
qeke i vogel ti mo. une te dija nja 25 vjec po njehere.
sowi /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

eh me Putrako kush o kur s'e bo yzmetin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tranofile thjesht per info /pf/images/graemlins/wink.gif kishte vesh pantulle te bardh me qep onash e me bel t'shkurter e i bluze te zez e çuzme te bardha me mauc m'duket . floket e kishte te mledhme e kishte bo i truko te leht ne ros /pf/images/graemlins/wink.gif

me pak llafe ishte e thjesht po bukur /pf/images/graemlins/smile.gif kena gusto ne Shqipet e maleve :cool:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Sweet Lil'tl Devil:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Te p.n.luarasi zot kom qon una dhe elsa vite pas meje.ka qene nje vit poshte meje.po nuk ja hidhsha syte fare.tani ohhh si qeka bota me shume rrotA..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
qeke i vogel ti mo. une te dija nja 25 vjec po njehere.
sowi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PO mi po nuk ke faj tia jooo jo!!se dhe ajo moma qe me ka bo koken njesoj menote!!cer bonet kshu mer amon..oj cuce una jom 17 vjec ejjj...

champaign girl

Primus registratum

she's such a cuttie..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

omg claudia gerini prezantoka....she's such a sexy babe :cool: !!!

no giggi d'alessio /pf/images/graemlins/blush.gif ?!

FALKO

Forumium maestatis

Kush ma gjen teksitin e kenges se Elsa Liles plzzz "valeria " /pf/images/graemlins/smile.gif