Sa te cuditshme jane vajzat.....

Erison700

Forumium maestatis
Sa te cuditshme jane vajzat.....

Nje sjellje e vajzave me ka lene me goj hapur neper discot e Tiranes: nese do te shkosh ne disco i shoqeruar me ndonje vajze per mendimin tim qe e kam krijuar me sa po shoh ne Tirane, do te kesh sukses te gjesh ndonje femer.

Por nese do te shkosh vetem ose ne shoqeri "nje grup djemsh", nuk ka asjge ne drite. Duket sikur vajzat bejne gare kush e kush tia marri njera-tjetres dhe kur ka me bollek (kur meshkujt nuk jane ne shoqerine e ndonje vajze) duhet me u bo copash per te gjetur shoqerine e ndonje vajze.

wow owow wow

Ela_001

Primus registratum
Re: Sa te cuditshme jane vajzat.....

E kam vene re kte gje. Eshte konkurrenca dhe snobizmi. Por mbi te gjitha the need for attention qe shpjegon deficenca ne aspekte te tjera. :shrug:

zog

Primus registratum

kjo s'ndodh vetem tek diskot e tiranes, por KUDO. shpesh pas martese nje mashkulli i rriten shanset e "gjyetise" per/nga femrat. mendoj se vjen nga karakteri i mashkullit me 'pervoje' (ai fiton te tjera reflekse) dhe "hollesia" e femrave ne nuhatje te kesaj gjeje (pra, pervoje aq te desheruar).

bile sa i me i shemtut te jesh dhe sa me te bukura ti kesh partneret, aq me shume interesant e i kerkuar ti je ne syt e femrave. vetvetiu per to lind pyetja "çfare fsheh ky njeri?", e menjeher pergjigja "mesiguri diçka te rralle".

Guest

Te gjithe terhiqen pas pamjes se jashtme pa i analizuar mire gjerat prandaj ...

njolle e zeze

Primus registratum

te me pyesesh mua jan femrat qe te bejn te duash nje mashkull. kjo eshte ne varesi te mashkullit se ai qe o i zoti do bej pervete femra qe ngjasojn me ty dhe duke pasur parasysh dicka te tille do ti afrohesh ketij mashkulli pasi e sheh qe femrat e tipit tend i shkojn.
femrat qe e shoqerojn te tregojn nese ky robi ja vlen me konkuruar me gjith grifshat e tjera ne disko!
pak a shum - me thuaj me ke rri te te them se kush je .

SweetAngel

Primus registratum

Pyetja eshte: "Sa te cuditshme jane vajzat.."

Pergjigja: "Jo me shume se djemte"

eM

Paper Moon

Sot kush isha ne makine degjova ne radio se ketu ku jetoj une per cdo 36 femra ka 20 meshkuj.

Cdua te them eshte se ka aq shume femra dhe shume pak meshkuj, vajzave i duhet te "luftojne" per meshkuj per se mbari! :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] Sot kush isha ne makine degjova ne radio se ketu ku jetoj une per cdo 36 femra ka 20 meshkuj.

Cdua te them eshte se ka aq shume femra dhe shume pak meshkuj, vajzave i duhet te "luftojne" per meshkuj per se mbari! :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo as qe vihet ne dyshim dhe me e bukura eshte se e ka kohe qe e dine te gjitha gocat se duhet te luftojne per te gjet nje djal per se mabri..ju pershendes se nuk kam shume kohet te shkruaj!!

qeshem

Primus registratum

kam pershtypjen qe kjo ben pjese ne natyren e njeriut sepse fenomeni single te gjujne me pak sesa kur qe shoqerohesh me dike eshte i zakonshem dhe nder djem.
arsyet booh, mbase sfida, deshira per te pas ate qe s ke , konkurenca kush dreqin e merr vesh, shkurt muabeti s jane vetem femrat kshu /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

Sa te cudithsme jane vajzat....

A thua? po hajt na pyet neve se c'mendojme per ju djemte!!

Darien

Primus registratum

një nga shpjegimet lidhet me kostot e transkasionit

kur një djalë është i shoqëruar, shoqëruesja u kursen mundimin të tjerëve sepse pa e kuptuar as vetë veprojnë sikur të ishin duke menduar kështu: ky nuk është vetëm; po të ishte kot fare do e kishte lënë ajo... d.m.th. ia vlen ta njoh edhe unë

po e përsërit; shumica nuk e mendojnë konkretisht këtë gjë, thjesht veprojnë reagojnë sikur të ishin duke menduar kështu

e njëjta gjë ndodh edhe tek meshkujt kur shohin femrat të shoqëruara; në fakt, një eksperiment mati reagimin e meshkujve ndaj të njëjtës vajzë, kur ishte vetëm, e shoqëruar nga një femër tjetër, dhe e shoqëruara nga një mashkull... vlerësimin më të lartë e pati kur ishte e shoqëruar me djalkën...

një shpjegim alternativ është që kur jemi me një person të seksit të kundërt sillemi më mirë; dërgojmë sinjale vizuale që nuk janë krejtësisht nën kontrollin tonë dhe kështu i pëlqejmë më shumë seksit tjetër

ah këto shkencat sociale, s'na japin kurrë përgjigje të prerë, gjithmonë kanë shpjegime alternative
/pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per mendimin tim mendoj qe "cuditshmeria" e ktij lloji tek njerezit (nuk bej ndarje gjinore ne kete aspekt, pasi do kalonim ne gjeneralizim, e qe nuk eshte e drejte)vjen nga shkaku se ata nuk dine aspak per "kufizimin".Njeriu gjithmone duhet ti krijoje kufij vehtes.Mendoj qe kjo gje do ti ndihmonte te gjitheve dhe nuk do te çonte ne nje devijim te shoqerise.Mbase dikush do te me akuzonte pasi kam perdorur fjalen devijim, une do te kerkoj falje, megjithate per mua nderimi i partnereve (pasi ne kete teme flitej me se shumti rreth kesaj ceshtjeje), apo mosvleresimi i asaj qe e ke prane dhe kerkimi i dickaje qe nuk e ke provuar,i dickaje te re, gje qe do te perseritej cdohere kur nuk do te na shkonte per shtati dicka (dikush), padyshim qe con ne rrugen e devijimit.

Per mua nuk mund te quhet e shendoshe nje shoqeri e devijuar.

Me respekt per te gjithe,
Shqiptarja