: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

Love is all we need

Primus registratum
: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

Hej goca te embla e te kendshme te listes, ne moshe madhore e me eksperience te mjaftueshme ne jeteberje a do te mund te me thoni nese ne jeten tuaj madhesia e seksit te partnerit tuaj luan rol, nese po, nw cfare mase, ne perditesine e marredhnies qe zhvilloni. Flmndt.

ladouce2005

Primus registratum
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tuaj

kjo teme duhet transferuar tek eros, por une nuk e kam kete pushtet per momentin :smash:

BISOU

Primus registratum

Po ashtu duhet sqaruar me mire pyetja nga autori /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

fallen angel

Primus registratum

daje,nuk ka rendesi sa eshte,rendesi ka si e perdor... /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

fiks fallen
rendesi ka cilsia jo madhesia
pastaj e dyta maredhenia midis dy personave ka te bej 50% per mos me thene me teper nga sexy nqs sexy ecen mire cdo gje tjeter rregullohet /pf/images/graemlins/wink.gif

Love is all we need

Primus registratum

jam dakort me faktin se ne menyre absolute ka rendesi "cfare behet" sesa me "se behet". por kam pershtypjen se nuk eshte krejt e parendesishme edhe madhesia e seksit mashkullor. prandaj isha i interesuar te degjoja ndonje koment nga zonjushat, por me sa dukey asnjera nuk sheh ndonje interes. Ose eshte thjesht pjese e "fantasamave" dhe ne vetvete ne realitet nuk ka ndonje rendesi. NE PERGJITHESI, SI ANETAR I RI I LISTES, JAM I KATASTROFUAR NGA CILESIA PERGJITHESISHT banale e postimeve qe behen. Me duket se 98% e anetareve nuk kane asnje gje per te thene, ose edhe ne paçin nuk dine te gjejne menyren per ta thene! Cfare varferie!

I

insane

Guest

madhesia e "seksit" = madhesia e organit seksual?
apo shpeshtesia e te berit seks?

/pf/images/graemlins/tongue.gif

smrtalb

Primus registratum

hallall moj love, se ia ke thene bukur shume. mendoj se ky forum eshte me shume forum rinor, mendoj se mesatarja e moshes eshte rreth 16-17 vjec. dhe kjo eshte arsyeja qe nuk jane pergjigjur shume veta, apo sic thua edhe ti cilesia e shkrimeve eshte paksa per te deshiruar. Gjithsesi eshte nje menyre per tu lidhur me bashkeatdhetare te tu edhe nese ne moshe pak me te vogel. Pastaj jo te gjitha temat apo shkrimet jane te varfera. Ka plot tema interesante.

Sa per pyetjen tende, une mendoj se madhesia ndikon ne kenaqesine qe ndjen nje cift. por gjithsesi pas nje kohe pershtatesh dhe gjen menyra te tjera ta besh ate kenaqesi me te madhe. pra ne fund sipas mendimit tim, madhesia nuk vlen fare.

D-J

Forumium maestatis

Nuk shkrujn robt tek kjo teme se ja kan nxjeree bojen me kohe. ka pas nja 10 faqe po tani prehet ne koshin e forumit

Nejse, femrat me buze te medha are such a turn off sidomos kur vagina eshte mbyllur /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Cleopatra

Forumium praecox

Me sa di ska rendesi madhesia.(se kam fjalen per kinez,shpreh keqardhjet e mia per to /pf/images/graemlins/laugh.gif)Gjithsesi ska rendesi,dhe mendoj se mesatarja eshte me e mira. /pf/images/graemlins/wink.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Me duket se 98% e anetareve nuk kane asnje gje per te thene, ose edhe ne paçin nuk dine te gjejne menyren per ta thene! Cfare varferie!

[/ QUOTE ]
Sic e sheh e dashur jo te gjithe jane njesoj,ka edhe si une zemer bujare. /pf/images/graemlins/goofy.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: sa ka rendesi madhesia e seksit te prtnerit tu

Jashte teme e kurseji komentet personale per antaret e tjere

Cleopatra

Forumium praecox

Preferoj per secilindo qe kur te keni kesi lloj komplimentesh te me drejtoheni ne mesazhe private.Do jete kenaqesia ime tju kthej pergjigje.Jemi ne forum e flasim ne pergjithsi.Ashtu sic sju njoh une juve as ju sme njihni mua.Si rrace ne shqiptaret kemi nevoje per edukate seksuale.Ndaj njerzit nuk hapen se si lini te hapen me keto lloj te shprehurash qe beni flm.

TEDI

Valoris scriptorum

Kete Pyetje Ja KAne Bere dhe NJe Presidenti Amerikan a Bushit a Klintonit ...

Ne pergjigja qe dha Ishte ...

NUk ka Rendesi sa i madh eshte Cekici Varet Sa Fort e Godet Ate per Te NGulur Gozhden...

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Tedo, as Bushi e as Klinton s'ja thokan ka marangozlliku. Me çekiç thumash do 7 vjet me e ngul gozhdën. Ma beso kët llaf si marangoz që jom /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

para ca kohesh rastesisht po beja muhabet online me nje vajze nga Rusia. duke bere muhabet bla bla bla dolem ne tema sex dhe ajo me pyeti se sa te gjate e kisha un i thashe te drejten 15cm. ajo u pergjigj: ti e paske te vogel shume se ketu(dmth. ne Rusi)me i vogli eshte 22cm.
kjo gje mua nuk me shqetson sepse partneret qe kam pasur nuk me kan pare nga madhesia e penisit.
praa ka nga ato qe e duan te madh dhe te trashe thjesht per kenaqesit e momentit ka edhe nga ato qe duan jete sexuale normale...

VoGeLuShI

Primus registratum

ajo rusia mos merrej gje me hipizem??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

s'ka rendesi madhesia, rendesi ka sa dhe si di ta perdoresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

nje shyqyr qe fole i here tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

Kryesorja te perdoret me mjeshtri, apo jo moj gra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox
Re: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kryesorja te perdoret me mjeshtri, apo jo moj gra /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hell yeah u'r right. /pf/images/graemlins/smile.gif